Astrid O
Oslo, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 4. mai 2024
Dato for oppholdet: april 2024
Romtips: Her betaler du kun for det du skal bruke. Helt perfekt - alt utifra behov.
  • travelup.com
Se flere hoteller i København
1 164
1 164
Anmeldt 14. oktober 2023

Enkelt innsjekk og utsjekk. Vennlig personale. Rom nøyaktig som beskrevet og til en god pris. Sovekabinene var litt dårlig rengjort, men hvis vaskepersonalet får litt bedre tid og lønn som fortjent så ordner de det uten problemer. Jeg kunne gjerne betale litt mer for at de skal ha det bra. Overraskende stille til tross for at det var svært mange unge mennesker på hostellet. Kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: oktober 2023
Takk, vhagen278179
Anmeldt 13. juli 2023

Knall kult consept! Må oppleves, bra tilrettelagt for barnefamilier. Flott plass, gode senger å bra utnyttelse av et lite hotell rom, rent og ryddig. Hyggelige personell. Grei beliggenhet til det meste i byen.

Dato for oppholdet: juli 2023
Takk, lkylli407333
Anmeldt 26. november 2022 via mobile enheter

OK rom, forferdelig kundeservice. Ble servert uspiselig mat og ingen hjelp ble tilbudt. Flere jeg bodde med ble truet med å bli kastet ut ved de minste uenigheter. Anbefales kun ved krisetilfeller. I tillegg er rensligheten alt for lav i forhold til hotellstandard.

Dato for oppholdet: november 2022
Takk, Jeppe Kleivdal E
Anmeldt 20. november 2022

Forferdelig service på personalet. Vi satt i resepjonen med et barn som ble sykt på flyturen, feberen økte og vi forsøkte mange ganger å høre om rommet kunne fås før. De sa hver gang vi kom at det ikke var ferdig. Etter over 6 timer venting, sovnet barnet i sofaen, sittende.Da kom ei sur megge, fra resepsjonen og sa hun ikke kunne sove der... Men ikke noe tilbud om noe annet sted å sitte heller... Vi kunne jo ikke sitte ute på gata??? Møkka sted!!!!

Dato for oppholdet: november 2022
Takk, TonjeCamilla
Anmeldt 11. juli 2022 via mobile enheter

Dette vandrerhjemmet er både hyggelig, rent, stilig, sentralt og med mange muligheter for sosialt samvær. Ikke på rommene, som er trange, men sengene er gode, dynen og puten likeså. Og det er litt koselig å krype inn i sin egen hule. Vi er en familie på fem og booket et privat rom. Helt supert!

Steel house er like ved en fin park, det er gåavstand til Tivoli - og leier du deg sykkel, er hele København tilgjengelig.

Vi har elbil og det var gratis å parkere utenfor Steel house i helgene. Ha med ladekabel, så er det også lett å få ladet på utsiden.

God service, veldig hyggelig og behjelpelig personale.

Steel house Copenhagen er slik man ønsker at et vandrerhjem skal være (i motsetning til enkelte andre vandrerhjem hvor man helst ikke vil tilbringe mer tid enn nødvendig).

Her kan du trygt booke! Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, Thaitutta