Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Sliten båt, dyr mat

Fikk et godt tilbud, og 2 voksne tok med oss 4 tenåringer t/r Oslo-København. Utreise mandag 17/2... les mer

Anmeldt 20. februar 2020
Ann_CatherineNorway
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Sykkeltur norge, sverige, danmark

Her er vi ferdig med syklingen og triller ombort i båten som skal ta oss til Oslo. Nydelg vær og... les mer

Anmeldt 29. oktober 2019
petter eilert s
,
Oslo, Norge
Les alle 234 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av København
Københavnkortet
837 anmeldelser
fra USD 74,17
Mer informasjon
Grand Tour fra Nyhavn
519 anmeldelser
fra USD 16,49
Mer informasjon
fra USD 38,37
Mer informasjon
fra USD 21,12
Mer informasjon
Anmeldelser (234)
Filtrer anmeldelser
234 resultater
Vurdering fra reisende
76
74
43
26
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
76
74
43
26
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 234 anmeldelser
Anmeldt 20. februar 2020 via mobile enheter

Fikk et godt tilbud, og 2 voksne tok med oss 4 tenåringer t/r Oslo-København. Utreise mandag 17/2. 2 lugarer på dekk 5. Badene var meget slitne. Det ene rosa (1980-tallet). Flekker på tepper, meget lytt ut i gangen, tvilsomt renhold. Gjesteservice dekk 7 er meget hyggelige og imøtekommende. Middag på Little Italy første kveld. Ca DK 150 pp med vann å drikke. Frokost morgenen etter i 7 seas DK 130 pp var dårlig. Ikke gå hit! Fullt kaos, lite mat og utvalg. Og maten var ikke spesielt god. Gå heller på Espresso House i 7. etg. Halv pris. Middag på kvelden var delt. 4 gikk på Steak House. Biff hovedrett og spesialist milkshakes til dessert. Meget godt alt sammen og utmerket service. Anbefales! DK ca 320 pp. De på buffeten hos 7 seas betalte DK 389 pp. Var greit fornøyd. Reiser jeg igjen? Nei. Tar heller toget.

Dato for opplevelse: februar 2020
1  Takk, Ann_CatherineNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. november 2019 via mobile enheter

Nå begynner skipene på København Oslo ruta å bl8 veldig sliten. Desverre ikke så mye positivt igjen på ferga. Ikke helt rent på lugarene, ikke mulig å få det renere i alle fellesområder på grunn av slitasje og elde. Det var sikkert rent, men det så bare ikke slik ut. Maten var grei, men kjedelig både på alacarte og på buffer restauranten. Manglet gnist og fantasi. Dyrt å spise man føler deg fanget da man blir sulten. Taxfree var uinspirerende og overraskende dyrt. Musikerne forstod ikke hva skandinavisk publikum vil ha og bommet stort sett helt i forhold til publikum begge dager. At omtrent alle på dansegulvet forsøkte å få til swing mens gruppa ikke spilte en eneste swing låt var både tragisk og underholdende på samme tid. Til og med pianobaren var rasert og piano erstattet med en trubadur på keyboard og en litt sprakende mikrofon. Frokosten var stor, simpel og kostbar i buffet restauranten. Internettet fungerte overraskende bra men er noe dyr om man må betale for den.

Dato for opplevelse: november 2019
2  Takk, 241erikw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. oktober 2019

Her er vi ferdig med syklingen og triller ombort i båten som skal ta oss til Oslo. Nydelg vær og ombord venter deilige lugarer og flott middagsbuffet.

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, petter eilert s
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2019

Greit, men noen opplevelser trakk ned.
Båten er i og for seg ok. Litt loslitt men grei. Utvendig lugar med utsikt var mer loslitt, og standarden bærer preg at den har seilt en stund og håndtert masse folk. Opplevde den som ren.

Forhåndskjøpte buffet med inkludert drikke i 7 Seas både på turen ned til København og tilbake igjen. En blandet opplevelse!
* På turen ned hadde servitøren gjort leksen sin og visste hva vi hadde kjøpt. Fikk derfor valget mellom standard drikke til den pakken. Vi spiste og drakk og gjorde oss ferdig. Gikk. Var fornøyde.
* På turen tilbake gjorde vi det samme, ble vist bord av en annen servitør. Bestiller drikke, spiser og koser oss. Antar at alt er på stell som forrige kvelden, så vi reiser oss og går. Blir hanket inn av en løpende opprørt kelner og tauet tilbake for oppgjør. Foran køen som ventet på senere bordsetning. Fryktelig ubehagelig opplevelse. Pinlig. Amatørmessig kelner. Vi hadde selvsagt betalt på forhånd, så alt var greit til slutt, men servitøren håndterte det dårlig. Dette gjør at vi sitter igjen med en guffen følelse etter turen, og det blir nok en stund til neste gang vi reiser med denne båten.

Utover det var buffeten matmessig bra. Desserten var middelmådig. Må også nevne at buffeten er dyr, og med det i tankene er det stusselig at det ikke finnes en mulighet for en kaffe til desserten. Ikke imponerende. Har kjørt med f.eks. Color Line, og der får man kaffe og annet drikke.

Tax free butikken er ikke særlig billig ombord. Husk å gange prisene med 1,4. Da er det ikke billig lenger.
Å få kjøpt en boks kald brus er ikke mulig annet enn i service desken. Kun der, og i en automat som er fra fortiden og kun tar mynter.

Utover dette hadde vi en ok tur, og noen fine timer i Tivoli. Tivoli anbefales!

Dato for opplevelse: oktober 2019
1  Takk, janbM4455CY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2019

Bodde på Commodore de luxe på Crown i 11. etasje. Termostaten var ødelagt og laget en høy pipelyd, fikk bytte til Commodore de luxe i 7. etasje, lengst frem i skipet med utsyn rett fremover. Lugaren var helt elendig. Madrassen var løvtynn, jeg kjente fjærene i ryggen, det var hull i sengetøyet, og, ikke minst, når det bare er litt bølger og noen få sekundmeter over Skagerak, rammes lugarer som er i skipets to ender hardest. Det var ekstreme knirkinger og lyder gjennom hele natten - bedre ble det først når vi kom inn i Oslofjorden.
Sov urolig fra 24.00 - 03.00, våknet så av knirking og slamring som følge av bare små bølger og lugarens posisjon nære baugen. Sov så vidt urolig og litt frem til morgenen.

Lite utvalg av tv-kanaler, ekstremt treg wifi !

Skikkelig digg med frokost på rommet, smilende betjening, jeg fikk det jeg hadde bestilt, ofte litt mer, te og kaffe var varm, eggene var varme, riktig kokt, og alt kom som avtalt, veldig bra :)

Verst var allikevel lydene fra restauranten i 8. etasje, en etasje opp, fra 16.00 - 21.00, hørtes lekende, løpende, ropende barn non-stop ! Det hørtes ut som en gymsal. Utrolig lytt ! Og fra 21.00 kom det på høy musikk i tillegg - på konsertnivå, det ristet i møblene. Musikken varte til godt etter 23.00, og da var det fortsatt problemet med trinnlyd, løping, barnas høye rop og hvin, og de voksne som var godt nedi ølen.

Spurte om å få bytte lugar, ble møtt av apati, ingen empati, helt elendig. Hun sjekket ikke engang i systemet. Råttent.

Dette er skipets nest beste kategori etter Owners cabin - helt ille ! Owners cabin var forøvrig nabokabinen - den må ingen finne på å booke !

Loungen var bare såvidt ok, grei vin, mineralvann, billig snacks, frukt, de satte frem kaker, og kjedelig fusilli pasta til middag. Aviser og blader var ok.

Dårlig stemme på troubadouren i baren.

Spiste på Sjø, de er langt unna en Michelinstjerne, nesten pinlig at de er eksplisitte på en slik satsning. Hakket under stjernen er en kniv/gaffel for maten og en tallerken for komfort, Sjø er noen solide hakk under dette igjen. Hadde restauranten ligget på land, ville jeg aldri spist der igjen. På vei hjem spiste jeg heller en oppvarmet creamcheese-bagel fra kafeen.

Ambisjonene og evnene matcher ikke.

På Sjø fikk jeg en amuse bouche - krokett og maltvaffel, deretter torsk, vaktel, okse, og oksekjake.

Kroketten var det beste. Vaktelen var fritert, da har de ikke skjønt råvaren, oksen kom med mais og var det en solbærsaus, uansett, det fungerte ikke, oksekjaken var konfitert i andefett, men falt ikke fra hverandre - den var helt kompakt. Hvordan fikk de til det ?
Oksen og torsken var godt varmebehandlet.
Vinen var veldig god og det var generøse glass, prisen, 450.- for 4 retter er veldig bra, det var rolig steming, litt støy, men ikke ille, og servitørene var ganske så trivelige og kompetente - man føler seg i det minste sett i motsetning til elendigheten ellers på Crown.

Spiste også tunfiskcarpaccio på Little Italy, helt elendig, 30 gram iskald tunfisk, dekket med masse frisesalat, litt parmesan, og to skiver med toast, servert av en totalt apatisk servitør.

500 meter fra terminalbygget i København ligger Kiin Kiin, Thaimat på Michelinnivå, hovedrestauranten åpner 17.30, altså etter båtens avgang til Oslo, men i samme bygget, på hjørnet, ligger restaurantens take away tjeneste -To Go-, jeg kjøpte med noen satayspyd, kjempegode, de har også salater og woker. Ring inn og plukk opp. Godt alternativ !

Mange turgrupper om bord - de bryr seg lite om høflighet, dominerende og støyende uten respekt for intimgrenser, verst var en gruppe Sør-Amerikanske kvinner og mengder av kinesere. Slitsomt !

Dfds har en lang vei å gå, tidligere har jeg reist med Color Line t/r Kiel, nivået der er mye høyere !

Om jeg skal anbefale noe - det må bli commodore de luxe i 11. etasje midtskips, eller vanlig commodore midtskips godt unna støyende barer og restauranter, spis på Sjø men ikke ha noen forventninger, vinen er digg, og ta med mat hjemmefra, og fra Kiin Kiin på vei hjem. Vinbaren på Crown med halv hummer kan være ok, men den prøvde jeg ikke, jeg har ikke tro på skipets kjøkken.

Blir Color Line juniorsuite på meg heretter om jeg trenger et lite cruiseavbrekk !
Mye bedre komfort og kvalitet.

Dato for opplevelse: oktober 2019
3  Takk, AureliusHaller
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser