God plass. Hard sovesofa. Snaks og drikke i loungen utenfor. Forhåndsbestilt middag og frokost i... les mer
Synd bussrutene vart endra etter at Metroen vart ferdig. Buss 26 (var det vel?) Valby... les mer
Betalte for Commodore de luxe lugar på vei fra København til Oslo. Lugaren lå i akterenden på 6 dekk. Lugaren var bra, men plasseringen var elendig. Føltes som å sove i maskinrommet.
Den såkalte de luxe loungen var også skuffende. Trangt og lite innbydende. Utvalget av drikke og snacks er heller ikke noen grunn for å besøke denne loungen.
Mat og drikke i restauranten (Explorer) var ok.
Slitt overalt. Utvendig lugar, skittent sengetøy, avføring på laken, skittent og slitt på bad, rosa ja, seng helte og var ubehagelig å ligge i. Mat og drikke: veldig dyrt med all drikke. Mat: steakhouse uten en ordentlig biff, fikk servert noen fettslintrer, brent pommes frites, men god Bernaisesaus. En trist opplevelse. Little Italy spiste pizza og spaghetti bolognese, godt og en opptur, hyggelige servitører. Bufferestaurante veldig dyr, men OK mat.
Fikk et godt tilbud, og 2 voksne tok med oss 4 tenåringer t/r Oslo-København. Utreise mandag 17/2. 2 lugarer på dekk 5. Badene var meget slitne. Det ene rosa (1980-tallet). Flekker på tepper, meget lytt ut i gangen, tvilsomt renhold. Gjesteservice dekk 7 er meget hyggelige og imøtekommende. Middag på Little Italy første kveld. Ca DK 150 pp med vann å drikke. Frokost morgenen etter i 7 seas DK 130 pp var dårlig. Ikke gå hit! Fullt kaos, lite mat og utvalg. Og maten var ikke spesielt god. Gå heller på Espresso House i 7. etg. Halv pris. Middag på kvelden var delt. 4 gikk på Steak House. Biff hovedrett og spesialist milkshakes til dessert. Meget godt alt sammen og utmerket service. Anbefales! DK ca 320 pp. De på buffeten hos 7 seas betalte DK 389 pp. Var greit fornøyd. Reiser jeg igjen? Nei. Tar heller toget.
Nå begynner skipene på København Oslo ruta å bl8 veldig sliten. Desverre ikke så mye positivt igjen på ferga. Ikke helt rent på lugarene, ikke mulig å få det renere i alle fellesområder på grunn av slitasje og elde. Det var sikkert rent, men det så bare ikke slik ut. Maten var grei, men kjedelig både på alacarte og på buffer restauranten. Manglet gnist og fantasi. Dyrt å spise man føler deg fanget da man blir sulten. Taxfree var uinspirerende og overraskende dyrt. Musikerne forstod ikke hva skandinavisk publikum vil ha og bommet stort sett helt i forhold til publikum begge dager. At omtrent alle på dansegulvet forsøkte å få til swing mens gruppa ikke spilte en eneste swing låt var både tragisk og underholdende på samme tid. Til og med pianobaren var rasert og piano erstattet med en trubadur på keyboard og en litt sprakende mikrofon. Frokosten var stor, simpel og kostbar i buffet restauranten. Internettet fungerte overraskende bra men er noe dyr om man må betale for den.
Her er vi ferdig med syklingen og triller ombort i båten som skal ta oss til Oslo. Nydelg vær og ombord venter deilige lugarer og flott middagsbuffet.
Greit, men noen opplevelser trakk ned.
Båten er i og for seg ok. Litt loslitt men grei. Utvendig lugar med utsikt var mer loslitt, og standarden bærer preg at den har seilt en stund og håndtert masse folk. Opplevde den som ren.
Forhåndskjøpte buffet med inkludert drikke i 7 Seas både på turen ned til København og tilbake igjen. En blandet opplevelse!
* På turen ned hadde servitøren gjort leksen sin og visste hva vi hadde kjøpt. Fikk derfor valget mellom standard drikke til den pakken. Vi spiste og drakk og gjorde oss ferdig. Gikk. Var fornøyde.
* På turen tilbake gjorde vi det samme, ble vist bord av en annen servitør. Bestiller drikke, spiser og koser oss. Antar at alt er på stell som forrige kvelden, så vi reiser oss og går. Blir hanket inn av en løpende opprørt kelner og tauet tilbake for oppgjør. Foran køen som ventet på senere bordsetning. Fryktelig ubehagelig opplevelse. Pinlig. Amatørmessig kelner. Vi hadde selvsagt betalt på forhånd, så alt var greit til slutt, men servitøren håndterte det dårlig. Dette gjør at vi sitter igjen med en guffen følelse etter turen, og det blir nok en stund til neste gang vi reiser med denne båten.
Utover det var buffeten matmessig bra. Desserten var middelmådig. Må også nevne at buffeten er dyr, og med det i tankene er det stusselig at det ikke finnes en mulighet for en kaffe til desserten. Ikke imponerende. Har kjørt med f.eks. Color Line, og der får man kaffe og annet drikke.
Tax free butikken er ikke særlig billig ombord. Husk å gange prisene med 1,4. Da er det ikke billig lenger.
Å få kjøpt en boks kald brus er ikke mulig annet enn i service desken. Kun der, og i en automat som er fra fortiden og kun tar mynter.
Utover dette hadde vi en ok tur, og noen fine timer i Tivoli. Tivoli anbefales!