Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat i lekker restaurant!”
Anmeldelse av Aamanns 1921

Aamanns 1921
Bestill bord
2
tir. 26.10.
20:00
Vurdert som nr. 98 av 2 778 Restauranter i København
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 23 - USD 70
Omgivelser: Indre By
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Nydelig mat i lekker restaurant! De lager også sin egen snaps, masse godt å velge i! Liker at du også kan få deilige smørbrød på kvelden! Anbefales!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 460ainan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (307)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 307 anmeldelser

Anmeldt 26. oktober 2019 via mobile enheter

Sjarmerende og hyggelig restaurant like ved Gråbein-kvartalet. Vi bestilte en fireretters vegetarmeny, hvilket smakte nydelig. Flott at det fokuseres på kjøttfrie alternativer. Noe treg betjening; det tok blant annet veldig lang tid før vi fikk bestille mat og for å få regningen. Ellers god stemning og hyggelig atmosfære.

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, veronsc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2019 via mobile enheter

Et fantastisk sted gjemt ved et flott lite torg i sentrum. Anbefales på det sterkeste. Ikke den billigste lunsjen, men absolutt en smørbrød opplevelse utenom det vanlige. Husk og book bord!

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, Daria Z
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2019 via mobile enheter

Gode småretter, anbefales på det sterkeste. Spiste middag og hadde 2-3 retter per person. Man ble god mett av 3 retter, uten at man ble alt for mett. Desserten leverte.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Sindre J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. februar 2019

Var på Aamanns for brunsj under Dining Week. Utrolig bra service, fantastisk mat og hyggelig lokale. Anbefales!

Dato for besøk: februar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, eddad2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Aamanns 1921, så også på

 

Har du vært i Aamanns 1921? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din