“Autentisk Nyhavn København opplevelse”
Anmeldelse av Nyhavns Faergekro

Nyhavns Faergekro
Vurdert som nr. 366 av 3 637 Restauranter i København
Kjøkken: Fransk, Dansk, Skandinavisk
God for: Lokalt kjøkken, Familier med barn, Romantisk
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Frokost, Middag, Buffet, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 11. august 2022 via mobile enheter

Tok en tur innom dette nydelige stedet for å nyte en autentisk dansk lunch med sild. Fikk en nydelig opplevelse med 10! forskjellige silde varianter med sauser og nypoteter og svart rugbrød med ekte smør. Det var tillatt med påfyll og jeg ble riktig mett på god dansk maner. Reisefølget spiste også lunch retter med kylling salat og nydelig tilbehør. Nydelig sted i gamle lokaler med mye historisk sus inne i Nyhavn.

Dato for besøk: august 2022
Takk, axbehren

Anmeldt 2. august 2022 via mobile enheter

Bestilte glutenfritt smørbrød og fikk verdens minste brødskive med litt pålegg. Mettet knapt lille tåa. Klassisk turist felle.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Thomas A
Anmeldt 12. september 2021 via mobile enheter

Supertrivelig område og veldig gode smørrebrød. Den enormt dårlige service trekker ned - servitørene var helt fraværende.

Dato for besøk: september 2021
1  Takk, SirenNH
Anmeldt 28. november 2019 via mobile enheter

Vi hadde nettopp avsluttet noen dager med konferanse og møter, og avsluttet det hele med enn felles middag i Nyhavn. Bord hadde vi bestilt på Nyhavn 5 – Fergekro. Vi hadde fått et eget rom i annen etasje. Restauranten er innredet som et gammelt, maritimt miljø. Dette hadde vært sjømannens sted. Før serveringen ble vi informert om våre tre retter. Det var en tradisjonell dansk julemiddag. Til forrett ble vi servert to tynn skåret røkelaks. Disse var dandert med en tørr ost, kapers, dill og bladpersille. Smakte godt. Til hovedrett fikk vi servert and. Den var grillet, og mør. Som tilbehør litt rødkål, skiver med epler, et par små marinerte poteter. Noen sviker var også med. Dessverre ble ikke potetene (små kokte) servert før etter at fleste parten var ferdig med måltidet. Til dessert var de risgrøt med røde bær. I en av rettene var det en mandel, og vinneren fikk en liten marsipangris i premie. Restauranten har et særpreget maritimt miljø. Hyggelig og imøtekommende personale. Kan anbefales.

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, AndersZorn
Anmeldt 25. november 2019 via mobile enheter

Skal du ha danske smørbrød er dette stedet du bør gå. Smørbrødet holder meget høy kvalitet og lokalene er veldig koselige. Inne er det peis og man får skikkelig krofølelse. Eller man kan sitte ute med varmelamper og pledd. Noen ganger har jeg vært uheldig med dårlig service, men som oftest er også servicen god

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, ErlendWiborg

Reisende som så på Nyhavns Faergekro, så også på

Har du vært i Nyhavns Faergekro? Del dine erfaringer!