Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Familievennlig. Kule lokaler, god utsikt, bra mat”
Anmeldelse av Sticks’n’Sushi

Sticks’n’Sushi
Vurdert som nr. 242 av 2 830 Restauranter i København
Prisklasse: USD 40 - USD 88
Omgivelser: Indre Vesterbro
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Indre Vesterbro
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Familievennlig. Kule lokaler, god utsikt over tivoli og by på andre siden. Fin barnemeny med masse grønnsaker god mat. Morsom håndkle

Dato for besøk: juli 2020
Takk, erlendoz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SticksNSushi, Gæsteansvarlig på Sticks’n’Sushi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2020
Google-oversetting

Kære erlendoz,

Tusind tak, fordi du har taget dig tid til at fortælle om dit besøg hos os.
Vi er meget glade for, at I har haft en dejlig oplevelse hos os og nød udsigten ud over haven. Vi giver de flotte ord videre til vores team i restauranten og håber, vi må byde jer velkommen en anden god gang.

De bedste hilsner
Sticks’n’Sushi

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (109)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 109 anmeldelser

Anmeldt 4. januar 2020 via mobile enheter

Jeg og kjæresten min feiret nyttårsaften på denne restauranten, og vi kunne virkelig ikke valgt noe bedre. Maten var utrolig god, hver bit man tok var en magisk opplevelse! Omgivelsene var helt ypperlige for en nyttårsfeiring, vi hadde god utsikt til fyrverkeriet. Servicen var upåklagelig, genuint hyggelige servitører som jobbet hardt for alle besøkende. Rettene kom etter min mening litt for raskt i starten, men dette ble bedre etterhvert. Kan anbefale dette stedet på det sterkeste!

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, IMT92
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SticksNSushi, Gæsteansvarlig på Sticks’n’Sushi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. januar 2020
Google-oversetting

Kære IMT92,

Du skal have mange tak for de rosende ord. Vi er meget glade for, at I havde en fantastisk aften. Vi giver din feedback videre til vores team i restauranten.
Vi ser frem til at byde jer velkommen i en af vores restauranter en anden gang.

De bedste hilsner
Sticks'n'Sushi

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. april 2019 via mobile enheter

Vi booket bord her ikke mindre enn to ganger denne turen. Maten er helt fantastisk god. Beliggenheten rett ved Tivoli og utsikten gjør matopplevelsen enda bedre! Kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: april 2019
Takk, yngvart2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SticksNSushi, Gæsteansvarlig på Sticks’n’Sushi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. april 2019
Google-oversetting

Kære yngvart2018,

Mange tak for de pæne ord. Vi værdsætter altid feedback og sætter pris på, at du har taget dig tid til at skrive om dit besøg. Vi lover at give dine pæne ord videre til vores team i restauranten.
Vi ser frem til at byde jer velkommen hos os en anden god gang.

De bedste hilsner
Sticks'n'Sushi

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. april 2019

Litt uheldig med bestillingen og kald vin men betjeningen ordnet raskt opp. Utvalget i mat og vin er meget bra til fornuftige priser. På tross av full restaurant og litt uheldige omstendigheter følte jeg at vi fikk meget bra service. Anbefaler et besøk her om man liker sushi, og kommen man litt sent når det er mørkt får man en fin utsikt over Tivoli.

Dato for besøk: april 2019
Takk, Geir H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SticksNSushi, Gæsteansvarlig på Sticks’n’Sushi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. april 2019
Google-oversetting

Kære Geir H,

Tusind tak, fordi du har taget dig tid til at fortælle om dit besøg hos os.
Vi er meget glade for, at I har haft en dejlig aften hos og at I fik løst situationen på aftenen.
Vi giver de flotte ord videre til vores team i restauranten og håber, vi må byde jer velkommen en anden god gang.

De bedste hilsner
Sticks’n’Sushi

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mars 2019 via mobile enheter

Dette stedet tok oss med storm. 4 voksne venninner på tur. Vi ble møtt av supre servitører, smilende blide og imøtekommende. Maten var veldig god, drinkene freshe, prisen helt ok, og med en terasse med utsikt ut i Tivoli ble dette en veldig hyggelig og fin kveld.

Neste tur til Køben skal jeg hit igjen.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Hanne-Monica
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SticksNSushi, Gæsteansvarlig på Sticks’n’Sushi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. april 2019
Google-oversetting

Kære Hanne-Monica,

Tusind tak, fordi du har taget dig tid til at fortælle om dit besøg hos os.
Vi er meget glade for, at I har haft en dejlig aften hos. Vi giver de flotte ord videre til vores team i restauranten og håber, vi må byde jer velkommen en anden god gang.

De bedste hilsner
Sticks’n’Sushi

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sticks’n’Sushi, så også på

København, Sjælland
København, Sjælland
 
København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du vært i Sticks’n’Sushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din