Dette er absolutt en restaurant verdt et besøk. Selv hadde vi booket bord på restauranten de har på Tivoli Hotel, men gikk til feil sted, Tivoli Haven. Ettersom vi skulle reise hjem senere på kvelden, og de hadde ledig bord, valgte vi å spise på Tivoli Haven. Utsikten er nok ikke like bra, men man har god oversikt fra denne Sticks’n’Sushi også, over tivoli og gatene rundt.
Vår servitør tror jeg het Anton, og han fulgte oss godt opp hele kvelden. To i følget valgte menyen «Blandede følelser», en valgte vegetarmenyen «Greenkeeper» og jeg valgte Buta Yaki Sticks, tuntatar og Jungle Fish salat. Både de tre menyene og Jungle Fish salat var veldig godt, mens de to siste rettene jeg spiste ikke innfridde helt. Til dessert tok vi «ris og kokos» og «hvid chokolademousse». Begge disse likte vi kjempegodt, og et stort pluss er at de serveres i små porsjoner til en rimelig pris. Generelt en hyggelig plass å spise, med god og spennende mat, og hyggelige og flinke ansatte.