“Herfra kan det bare gå oppover”
Anmeldelse av Noho

Noho
Vurdert som nr. 1 325 av 3 635 Restauranter i København
Omgivelser: Indre Vesterbro
Omgivelser: Indre Vesterbro
Anmeldt 5. august 2022 via mobile enheter

Gode bilder og innbydende lokale kunne ikke veie opp for den dårligste servicen en vennegjeng på 8 fikk oppleve en onsdag kveld i august her. 30 grader ute var ikke argument godt nok for at vi (som hadde reservert bord) fikk lov til å sitte ute og kose oss på et av de 10 ledige 8-mannsbordene. Her var det «company policy» at grupper på 8 eller mer måtte sitte inne! Så i et tomt resturantlokale inntok vi et for all del OK måltid, men hvor alle måtte bestille det samme, igjen fordi vi var 8 stykker. Vi fikk heller ikke velge fra hele menyen, men måtte ta en gruppemeny med tre tacos til hver. Resultatet var at ikke alle likte det de fikk servert. Betjeningen var uoppmerksomme (ingen tilbud om å bestille mer drikke eller lignende) og vår servitør virket rett og slett sur. Alt i alt var det god mat, men svært dårlig service overskygget det hele og sørget for en litt laber start på ferien.

Dato for besøk: august 2022
Takk, 946idam
SarahMarieJ2, Gérant på Noho, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2022

Hi,
We are sad to hear that you have had a disappointing experience with the service. We have noted your comment about the service and will forward the message. We hope to see you again very soon, so we can provide a more satisfying service next time.
Have a nice day :)
// Team NOHO - Katrine

Anmeldt 14. juli 2022 via mobile enheter

Vi spiste lunsj på Noho. Vi bestilte både avokado vaffel og bacon bagels, og begge deler smakte veldig godt. Kaffen smakte også bra. Servicen derimot dro betraktelig ned opplevelsen. Vi ventet lenge før noen tok bestillingen, og lenger for å få rydder bordet og få bestilt drinker.

1  Takk, 10maritag
SarahMarieJ2, Gérant på Noho, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2022

Hi,
Thank you for the review.
We are happy that you liked the food, and we have noted your comment about the service. We hope to see you again very soon, so we can provide a more satisfying service next time.
Have a nice day :)
// Team NOHO - Katrine

Anmeldt 7. mars 2020 via mobile enheter

Topp service og fantastisk mat til en fornuftig pris😃 smakfulle retter og den beste vrien på en snitzel eg har smakt

Dato for besøk: mars 2020
Takk, jostein72
Anmeldt 7. mars 2020 via mobile enheter

Fantastisk 5 retters med god service og GOT lokale. Fine toaletter, hyggelig betjening, god mat osv.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, 632karlk
Anmeldt 9. august 2019 via mobile enheter

Vi fikk god service og bra mat på NOHO. Biffen min kone bestillte var veldig god med en smakfull bernaise ved siden av. Jeg bestillte flere små retter. Andebryst, smakte godt men denne retten var veldig liten. Det var litt kjøtt og litt andre timg ved siden av. Lam, denne retten var mye større enn anden og den var veldig god. Osteplanke, tre gode oster og supergodt hjemmelaget knekkebrød.
Vinanbefalingen passet begges retter.
Har kun bilde av brødet som kom før maten.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, NilsPetter_79

Reisende som så på Noho, så også på

København, Sjælland

København, Sjælland

Har du vært i Noho? Del dine erfaringer!