“Nydelig burger”

Kjøkken: Amerikansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 22. januar 2024 via mobile enheter

Sikkelig god og saftig hjemmelaget burger, med godt tilbehør. Koselige omgivelser, både inne og ute. Mye mat for pengene. Anbefales!

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Hege M
Kevin Kjeldbjerg, Marketing på Sporvejen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. januar 2024

Hej Hege

Tusinde mange tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft en god oplevelse her hos os :-)

Bedste hilsner
Kevin, Sporvejen

Anmeldt 22. november 2023 via mobile enheter

Besøkte stedet fredag kveld og fikk bord med en gang. (Det er ingen bordbestilling )
Ble møtt av hyggelig servitør og maten vi bestilte kom raskt. Nydelige burgere som du kan velge stekegrad på selv. God kvalitet på råvarene og rause posjoner til en billig penge. Kult sted med god stemning og hyggelige ansatte. Anbefales!

Dato for besøk: november 2023
Takk, MaggieIB
Miguel Galán, Direktør på Sporvejen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. november 2023

Kære "MaggielB"

Mange tak for din dejlige anmeldelse af os. Det sætter vi stor pris på:)

Det bedste herfra,

Anmeldt 8. oktober 2023 via mobile enheter

Utrolig god mat, og skikkelig god service og hyggelige ansatte. Servitøren vår var utrolig koselig og vi var strålende fornøyde! Hyggelig lokale, med både tepper og varmelamper var det behagelig å sitte ute, selv i oktober!

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, ella877
Miguel Galán, Direktør på Sporvejen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2023

Kære "ella877"

Det er bare skønt at høre om din oplevelse her på Sporvejen. Vi sætter stor pris på de fine ord fra dig.

Det bedste herfra til dig fra os:)

Venlige hilsener,

Anmeldt 14. mai 2023 via mobile enheter

Trivelig plass og hyggelig betjening. Maten er helt gjennomsnittlig og det finnes bedre plasser om du ønsker det «lille ekstra» når det kommer til maten.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Dreamer29769971659
Miguel Galán, Direktør på Sporvejen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mai 2023

Kære "Dreamer29769971659"

Tak for din anmeldelse af os. Jeg er ked af at høre vores burgere ikke faldt helt i din smag. Vi vil kæmpe videre på Sporvejen og give alle gæster en god og lækker oplevelse hos os. Til info er vi selv ret glade for det vi servere;)

Det bedste herfra.

Anmeldt 4. april 2023 via mobile enheter

Veldig bra burger, og veldig hyggelig betjening. Lokalet er en gammel trikk og er veldig kul. Mye mat og mulighet for vegetar.

Dato for besøk: april 2023
Takk, Ove S
Miguel G, Chef  på Sporvejen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. april 2023

Kære "Ove S"

Tusinde tak for din fine anmeldelse af os. Jeg ønsker dig et lækkert forår og en rigtig god sommer.

Venlige hilsener,

Miguel Sporvejen

Reisende som så på Sporvejen, så også på

København, Sjælland
København, Sjælland

Har du vært i Sporvejen? Del dine erfaringer!