Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Største tabben i ferien”

Indiana Mexican Restaurant
Vurdert som nr. 2 325 av 2 824 Restauranter i København
Prisklasse: USD 21 - USD 29
Omgivelser: Vesterbro - Kongens Enghave
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vesterbro - Kongens Enghave
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Var på shopping med min fru og så billig buffet 69kr før kl 16. Det fristet veldig med tanke på pris og buffeen så jo faktisk god ut. Men det viste seg at dette er den dummeste avgjørelsen vi begge har tatt så langt i ferien. Nå ligger vi begge på hotellet med både mageknipe og rett og slett diaré fra en annen verden.

Kort fortalt så har vi fått matforgiftning etter å ha spist mat her. for å gjøre det verre så var maten så og si kald og lunket.

Ikke bli fanget inn av den gode lukten og den billig prisen!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, karwanista
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (53)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 53 anmeldelser

Anmeldt 13. august 2017

Var her å spiste med familien 2 ganger i løpet av en uke. Første gang bestilte vi ala carte, men siste gangen tok vi buffeen. Maten som ble servert her var passelig sterk og god. Hyggelig og rimelig restaurant etter et par timer på kjøpesenteret.

Dato for besøk: august 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, kurtis60
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2016 via mobile enheter

Helt ok mat. Ble mett, men synes maten var litt tam. Betjeningen kunne smilt litt mer. Vi spurte etter sitron i brusen, det fikk vi. Alt i alt midt på treet. Ok pris.

Dato for besøk: august 2016
Takk, 110helenek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2015 via mobile enheter

Hyggelig betjening og veldig god mat til en billig penge! Rent og pent. Anbefales for ett raskt måltid under handleturen.

Dato for besøk: juli 2015
1  Takk, 874turidg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. april 2015

Buffeen var variert, velsmakene og utroli billig.
Betjeningen var kjappe til å rydde og vask bord og buffeen ble hyppig fylt på. Mange gjester og stor omsetning på buffeen så ingen fare for at maten blir stånde lenge.
Det eneste som trekker litt ned er stresset betjening som hindret full nytelse av maten.

Dato for besøk: mars 2015
Takk, RB844
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Indiana Mexican Restaurant, så også på

 

Har du vært i Indiana Mexican Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din