Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig street food”
Anmeldelse av Reffen

Reffen
Vurdert som nr. 16 av 174 Smått og godt i København
Fortreffelighetsbevis
Omgivelser: Amager
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Amager
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Helt supert sted om du er glad i street food. Mange forskjellige food-stands fra alle verdens hjørner til en akseptabel pris. Ta båtbussen fra Nyhavn til Refshaleøen.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, KennethO547
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (393)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 393 anmeldelser

Anmeldt 10. august 2019 via mobile enheter

Veldig variert utvalg!
Ligger i et gammelt industriområde. Sjarmerende sted og folk. Anbefales på det sterkeste hvis du er i København!

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, Jan Erik N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2019 via mobile enheter

Ut her på Refshaleøen burde flere ta seg en tur. Utrolig spennende konsept, mye forskjellig mat, fra flere land, selges i boder og du finner selv et sted å sitte, ute eller inne. Flere stoler ute på en stor plass med masse sand, her kan man sitte og se på solnedgangen over Køben.
Ta en tur

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, merkvann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Pulserende sted med mat fra alle verdenshjørner. Arvtager etter forrige «Papirøen». Festivalstemningen var litt høyrere i helgen så anbefaler barnefamilier å velge ukedager eller dagtid for en bedre opplevelse. Litt lenger unna men det er veldig fint å sykle ut dit eller ta bussen.

Dato for besøk: juli 2019
3  Takk, MiriamH1978
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2019 via mobile enheter

Reffen er helt fantastisk, og et obligatorisk sted å dra om man er i København. Vi dro hit hele to dager av langhelgturen vår. Ved fint vær er det herlig å sitte ute med god drikke og hyggelig selskap. Utrolig mye god urban mat å velge mellom. Alt fra grill, fisk, kaker og indisk. Smaker kjempe godt alt sammen! Vi var der under jazzfestivalen, så var dritbra livemusikk også! Folk danset og koste seg! Anbefales sterkt!

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, fruktsalat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Reffen, så også på

 
København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du vært i Reffen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din