“Forventer mer”

Vurdert som nr. 2 352 av 3 636 Restauranter i København
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Pizzaene vi bestilte til lunch var forsåvidt Ok, men ikke noe spesielt. Tok langt tid før de kom. Betjeningen virker lite proffe. Styr unna Cola, den er så uttynnet at der er pinlig.

Takk, Arcam66

Anmeldt 25. september 2019

Vi hadde bestilt treretters på forhånd ved denne restauranten. Det tok evigheter før de kom med maten og det gikk et enormt insekt over bordet mens vi ventet. Hovedretten var altfor salt og jeg kan ikke forstå at den gråe guffa som ble servert var kalvekjøtt. Enda så lang tid det tok før maten kom, var det mer enn nok tid for kelneren til å ta røykepause. Gå videre!

Dato for besøk: september 2019
Takk, ingermarie234
Anmeldt 22. september 2019 via mobile enheter

Dårlig service, lang ventetid, kakerlakklignende dyr under servietten, alt for salt mat, tok betalt for mer drikke enn selskapet bestilte.

Dato for besøk: september 2019
Takk, sivhelenvinje
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Turistfelle! Velg en annen restaurant!! Både mat og brus var smakløst!! Nyhavn må jo ha mer å by på.......

Takk, 971mariannh
Anmeldt 8. april 2018

gikk i fella og ville sitte ute å spise istedenfor å gå der vi hadde planer om. fikk smakløs mat og serveringen var veldig forvirret og de hadde ikke kontroll på hvem som hadde tatt bestilling og om de skulle ha vårt bord.

Dato for besøk: april 2018
1  Takk, tronde906

Reisende som så på La Sirene, så også på

København, Sjælland

Har du vært i La Sirene? Del dine erfaringer!