Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Som å være i Italia ”
Anmeldelse av La Sirene

La Sirene
Vurdert som nr. 2 416 av 2 785 Restauranter i København
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Det positive først: meget god mat, Ok priser - særlig på pizza, skikkelig italiensk stemning, her sitter også kveldens eneste kelner sent på kvelden og deler en flaske vin og litt mat med en gjest borte i en krok, så ikke forvent super effektiv og rask betjening, han følger med og er oppmerksom om du ser mot kelneren. Forbedringspotensiale er: kjøp et vinkjøleskap for vår Valpolicella var varm og nesten 30 grader så vi fikk en vinkjøler med is til flasken, bruk litt mer krydder og hvitløk i maten, tiramisu var hjemmelaget i langpanne og god men skulle hatt mer espresso, amaretto og mørk revet sjokolade på toppen. Hyggelig kveld og man får litt italiafølelse og «mañana» følelse.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Bunny-and-Clyde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (386)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 386 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Pizzaene vi bestilte til lunch var forsåvidt Ok, men ikke noe spesielt. Tok langt tid før de kom. Betjeningen virker lite proffe. Styr unna Cola, den er så uttynnet at der er pinlig.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Arcam66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2019

Vi hadde bestilt treretters på forhånd ved denne restauranten. Det tok evigheter før de kom med maten og det gikk et enormt insekt over bordet mens vi ventet. Hovedretten var altfor salt og jeg kan ikke forstå at den gråe guffa som ble servert var kalvekjøtt. Enda så lang tid det tok før maten kom, var det mer enn nok tid for kelneren til å ta røykepause. Gå videre!

Dato for besøk: september 2019
Takk, ingermarie234
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. september 2019 via mobile enheter

Dårlig service, lang ventetid, kakerlakklignende dyr under servietten, alt for salt mat, tok betalt for mer drikke enn selskapet bestilte.

Dato for besøk: september 2019
Takk, sivhelenvinje
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Turistfelle! Velg en annen restaurant!! Både mat og brus var smakløst!! Nyhavn må jo ha mer å by på.......

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 971mariannh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Sirene, så også på

København, Sjælland
København, Sjælland
 
København, Sjælland
 

Har du vært i La Sirene? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din