“Denne kvelden bestemte vi oss for spise middag i restauranten i 12 etg på hotellet og angrer ikke ett sekund på valget.”
Anmeldelse av MASH

Vurdert som nr. 189 av 3 643 Restauranter i København
Prisklasse: kr 342 - kr 1 140
Kjøkken: Amerikansk, Steakhouse, Dansk
God for: Barscene, Forretningsmøter, Store grupper
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Privat middag, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 7. oktober 2023 via mobile enheter

For en fantastisk nydeleg mat og dessert, for ikke drinken vi valgte ta i baren etterpå.En opplevelse en bare må ha med seg

Dato for besøk: september 2023
Takk, Wanderer03503067180
MASH Marketing, Marketing på MASH, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2023

Kære Wanderer

Mange tak for de søde ord. Det glæder os utroligt meget at læse dem og høre, at oplevelsen levede op til dine forventninger. Vi værdsætter din positive feedback højt og ser frem til at byde dig velkommen på MASH igen snart.

Mette

Anmeldt 4. april 2023

Nei nei nei. Dette var en av de dårligste restaurantene vi har spist på i verden. Ikke var bordet ledig når vi hadde bestilt. Prisene er over dobbelt av hva som er normalt. En av gjestene fikk så dårlig mat at den ikke var spiselig ca 60 % fett. Har aldri fått kjøpt noe så dårlig kjøtt i butikken noen gang. Når du sier dette til betjeningen får du bare svada svar. Dette må være Københavns dårligste restaurant.

Dato for besøk: april 2023
Takk, kunde
MASH, Ejer på MASH, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. april 2023

Kære gæst

Først og fremmest mange tak for din anmeldelse og for at tage dig tiden til at fortælle om dit besøg. Vi er virkelig kede af at læse om din utilfredsstillende oplevelse på MASH. Vi ønsker naturligvis ikke at skuffe vores gæster, og vi derfor tager din feedback meget alvorligt. For at vi bedst kan forstå og tage hånd om det, du oplevede ved dit besøg, må du meget gerne sende en detaljeret beskrivelse af din oplevelse til os på feedback@mashsteak.dk, så vi kan få en personlig dialog med dig.

Vi ser frem til at høre fra dig og få muligheden for at rette op på denne situation.

Simone

Anmeldt 8. mars 2023 via mobile enheter

Reiste hit med et vennepar, etter et besøk i fjor hvor vi var storfornøyde. Perfekt biff - bestilte World tour, hvor vi fikk 3 stk ulike biff på ca 600g til sammen. Passer bra til 2 pers. Helt fantastisk!! Nydelig tilbehør, en del å velge i. Gode drinker, masse utvalg i forskjellig vin. Serviceinnstilte ansatte. God atmosfære, noe støy, men det blir det i et så stort lokale. Anbefaler på det varmeste, vi kommer absolutt tilbake igjen!

Dato for besøk: mars 2023
1  Takk, Minabje

Kære Minabje

Tusind tak for dit review! Det glæder os virkelig at læse, og vi er super glade for, at du har taget dig tid til at fortælle om din gode oplevelse. Vi glæder os til at se dig på MASH igen.

Anmeldt 4. mars 2023 via mobile enheter

Ein ganske fin restaurant med god utsikt og flott mat. Personellet var hyggelig og hjelpsomt. Det er ganske høye priser til ok+ mat. Det største minuset var dog litt vel høy musikk, det er merkelig når man skal ut på en fin restaurant.

Dato for besøk: mars 2023
Takk, ingeborgj966

Kære Ingeborg

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter meget stor pris på din feedback, som vi tager op internt. Vi er glade for jeres besøg og for at høre, at I kunne lide maden, servicen og udsigten. Vi håber, at vi kan byde jer velkommen igen en anden gang med lidt lavere musik :).

Anmeldt 18. februar 2023 via mobile enheter

Bråkete restaurant med unge ansatte som bærer preg av manglende kunnskap. Den ene visste ikke forskjell på indrefilet og mørbrad.
Menyen på nettet stemte ikke med menyen vi fikk da vi ankom.
Biffen ble bestilt medium rå, men ble levert medium+. Saus og soppblandingen som tilbehør smakte godt.
Prisene var stive, så velg heller et annet sted enn denne kjederestauranten dersom du ønsker en god matopplevelse.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, fluanel

Kære gæst

Tak for din anmeldelse og tusind tak fordi du har taget dig tid til at fortælle os om din oplevelse på MASH. Det glæder os at høre, at du kunne lide saucen og de stegte svampe, men vi er kede af at høre, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger. Vores gæster er af største betydning for os, hvorfor vi sætter enormt stor pris på din feedback.

Vi håber, du vil uddybe din oplevelse i en mail til feedback@mashsteak.dk med info om, hvilken MASH-restaurant du har besøgt og hvornår, så vi kan tage besyv af situationen og få en personlig dialog med dig.

Simone
MASH

Reisende som så på MASH, så også på

København, Sjælland

København, Sjælland

Har du vært i MASH? Del dine erfaringer!