“Turistfelle tett ved tivoli”
Anmeldelse av Hereford Steak

Hereford Steak
Vurdert som nr. 717 av 3 639 Restauranter i København
Kjøkken: Steakhouse
God for: Forretningsmøter
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 18. oktober 2022 via mobile enheter

Skuffende. Her er det overpriset mat, overstekt biff og elendig service. En biffrestaurant som ikke klarer å steke biff sier sitt. Styr unna

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, knutp1

Anmeldt 6. august 2022 via mobile enheter

Svært god mat. Hyggelig atmosfære. Rask og hyggelig betjening.
Veldig hyggelig atmosfære og koselig uteservering:)

Dato for besøk: august 2022
Takk, Roving39580663563
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Vi har spist der i mange år, men i 2018 opplevde vi at både service og ikke minst maten har tapt seg.

Det var ingen kunder inne i lokalet, noen få ute og det tok nesten 20 min før en servitør dukket opp. Etter bestilling kom drikke og brød hurtig, men det tok ytterligere 30 minutter før maten kom. Dessverre var min biff som skulle være medium - mer enn gjennomstekt og den bakte poteten så kald at smøret i poteten ikke smeltet.

Vi så ingen servitør før vi var ferdige med å spise og fikk derfor ikke mulighet til å si fra.

Biffen smakte godt, men det var ingen stor opplevelse, og noe skuffende pga at den var for nye stekt.

Servitørene var hyggelige, men jeg måtte selv gå til skranken for å få betalt.

Restauranten har et hyggelig lokale både ute og inne og servitørene er hyggelige. Det er parkeringshus rett utenfor og der er kort vei til offentlig transport.

Som nevnt har vi spist virkelig god biff der, men de siste gangene har det skuffet veldig og det har vært det samme, kjøttkvaliteten og stekingen er feil og servitørene er fraværende.

Prisnivået er i utgangspunktet ikke så høyt men opplevelsen tatt i betraktning oppleves det for høyt.

Vi kommer nok ikke tilbake.

1  Takk, m0rtenr
Anmeldt 7. desember 2019 via mobile enheter

4 til bords, 2 aftener på rad og alle er enige om at det er den beste biffen vi har spist. Hilsen fra 4 norske gjester

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, 187randin
Anmeldt 13. mai 2019 via mobile enheter

8 til bords, og alle spiste biff av buffet. Dvs vi fikk påfyll av varmt kjøtt og valgfrie poteter. Kjøttet var mørt og godt, salatbaren rikholdig og spennende.
Takk for oss, vi er veldig fornøyd med både servitører, vin, og mat.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, kvassbakk

Reisende som så på Hereford Steak, så også på

København, Sjælland
København, Sjælland

Har du vært i Hereford Steak? Del dine erfaringer!