e84l0cyc8y
2 003
1 043
2 003
Anmeldt 24. juli 2022

Fleksibel romløsning med kobling av 2 rom for 3 voksne. Bra frokost med effektiv avvikling uten kø! Sentral beliggenhet nær hovedbanegård og Vestrebro, samt nær til bademuligheter i kanalene. Ellers fint med sykkeutleie.

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, jonN2928XU
Anmeldt 11. april 2022

Vi ble positivt overrasket over rommet. Rommet var veldig rimelig, men holdt likevel en veldig høy standard. Rommet var rent og pent, stilig baderom. Parkeringskjeller like ved hotellet. Rommet var bra rengjort.

Dato for oppholdet: april 2022
Takk, trymoxn
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Valgte dette hotellet grunnet bra pris og fin beliggenhet. Helt ok om man ikke bryr seg om at rommet er veldig lite. Man kan oppgradere rom for et lite tillegg.
Rene rom og fin frokost buffe i 10. etg. Dog noe restriktivt utvalg nå i Covid-19 perioden. Men nydelig rundstykker og croissant 🥐🥯
Tar ca 10 minutter å gå til gågaten herifra.

2  Takk, emilyrenander
Receptionen Carsten Niebuhrs Gade, General Manager på Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Kære emilyrenander

Vi takker mange gang for din anmeldelse af os her på Wakeup Copenhagen.
Vi er meget glade for at læse at I havde et godt ophold hos os. Det er dejligt at læse at I kunne lige vores placering og morgenmad.
Vi håber at kunne byde jer velkommen en anden gang.

Med venlig hilsen
Madalina
Duty Manager

Anmeldt 9. januar 2020 via mobile enheter

Fint og moderne designhotell. Stort fint rom, god seng. Bra frokost. Vi likte ikke at badet var en "glassboks" i rommet, uten mulighet for litt privatliv på toalettet. Veldig lytt og ikke mulig å lukke( og låse) skyvedøra ordentlig.
En av de ansatte i resepsjonen var sur og lite serviceminded da vi ankom og min italienske kjæreste var litt usikker på hva han skulle fylle ut på skjemaet. Hadde forventet at hun svarte og forklarte på en høflig måte da han spurte henne en høflig tone om hva han skulle fylle ut.
Hotellet lå rett over gata for togstasjonen og det var mye støy hvis man hadde åpent vindu om natten.

Dato for oppholdet: desember 2019
2  Takk, bentessolberg
Receptionen C, Duty Manager på Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2020

Kære bentessolberg

Mange tak fordi du har taget dig tid til, at anmelde Wakeup Copenhagen. Det sætter vi altid stor pris på, så vi hele tiden kan forbedre os.

Vi er glade for at læse at I kunne lige vores design, værelse og morgenmad.
Vi er meget kede af at høre hvis du føler I har modtaget en dårlig service på hotellet. Vores service betyder meget for os og vi arbejder hårdt på, at få vores gæster til at føle sig velkomne og hjælpe dem hvor vi kan.
Vi er også kede af at læse at I havde udfordringer med badeværelsesdør og støj fra jernbanen. Næste gang håber vi du vil komme ned til os så vi har muligheden for, at flytte jer over på et andet værelse.

Vi håber I ellers nød jeres ophold i København og jeg ønsker jer en god aften.

Med venlig hilsen

Madalina
Duty Manager

Anmeldt 23. juni 2019 via mobile enheter

Rommet har det du trenger og ikke mer enn det. Lite rom men greit nok. Spesielt interiør som skal være mer som en kahytt på en båt. Sengen er mot vegg i begge ender . Dette resulterte i at når gjestene på naborommet kom inn og hadde en amorøs nattlig aktivitet , dunket dette inn mot mitt rom . Det ble ikke mye soving denne natten og jeg kommer heller ikke til å bo her igjen.
Frokosten var grei nok.

Dato for oppholdet: juni 2019