Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Sindre
Kristiansand, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 22. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 3 023
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.9 km fra citizenM Copenhagen Radhuspladsen
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 680
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Official website
    kr 1 681
1.3 km fra citizenM Copenhagen Radhuspladsen
Gratis Wi-Fi
kr 2 005
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 005
1.4 km fra citizenM Copenhagen Radhuspladsen
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Nyhavn canal
kr 1 317
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
1.1 km fra citizenM Copenhagen Radhuspladsen
Gratis Wi-Fi
  • Algotels
  • ZenHotels.com
    kr 2 121
  • travelup.com
0.6 km fra citizenM Copenhagen Radhuspladsen
Gratis Wi-Fi
Romservice
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 219
  • Expedia.com
    kr 2 035
0.8 km fra citizenM Copenhagen Radhuspladsen
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 982
  • Expedia.com
    kr 1 025
1.4 km fra citizenM Copenhagen Radhuspladsen
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Entrance
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 407
  • Algotels
1.0 km fra citizenM Copenhagen Radhuspladsen
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Lobby Bar at the Copenhagen Downtown Hostel
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 665
  • Vio.com
0.5 km fra citizenM Copenhagen Radhuspladsen
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Exterior
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 018
  • Algotels
5.1 km fra citizenM Copenhagen Radhuspladsen
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Se flere hoteller i København
Anmeldelser (1 413)
Filtrer anmeldelser
1 413 resultater
Vurdering fra reisende
893
367
87
52
14
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
893
367
87
52
14
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 1 413 anmeldelser
Anmeldt 3. desember 2019

Moderne og ganske annerledes hotell. Ikke store rom, men smarte og gode løsninger. God seng og stooor dyne. God frokost og toppetasjen, 7 egt. er innsjekking, matsal og bar/oppholdsstue. FLOTT utsikt.
Anbefales for de som vil ha en litt annen hotellopplevelse!

Dato for oppholdet: desember 2019
    • Sted
    • Rom
    • Service
3  Takk, brakkvannstravel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. oktober 2019 via mobile enheter

Sentralt på Rådhusplassen med gangavstand til alt. Check-in disk i 7.etg. Hyggelig fellesområde med god utsikt. Kompakt rom, rent og fint. Teknologisk, all lys, lyd og gardiner kunne styres fra en PAD. Mulighet for frokost, men den brukte vi ikke. Kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Anette1363
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. oktober 2019

Stor seng, men må hoppe oppi fra fotenden og krype bort til puten. Vasken står inne i rommet og ikke på badet. Kjempe uhygienisk at man ikke kan vaske hender før man åpner dører. Lite rom, men rent. Har ikke noen formening om resten at hotellet.

Dato for oppholdet: oktober 2019
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, AnitaRolf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
citizenMartina, welcoming all the explorers, adventurers and dreamers på citizenM Copenhagen Radhuspladsen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. oktober 2019
Google-oversetting

Hello " AnitaRolf",

thank you for taking the time to post your comment online.

I am sorry to read you did not like the design of our rooms. Our beds are actually square so if you move the pillows under the window there is no need to jump over your partner.

At citizenM we understand we do things differently and this could be not to everyone's taste. Thank you for giving us a try anyway.

We hope you enjoyed your time in the city.

Safe travels,
citizenMartina

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2019

Innsjekking i 7. etasje - Man sjekker inn og ut på en (nesten) selvforklarende maskin, som også tar betalingen.
Flott kompakt rom.
Variert møblert frokostsal/bar/arbeidsrom/lobby
Flott, men litt komplisert, styring av gardiner og lys på rommet - fra en iPad - ønsker du å ha et lite, svakt lys på om natten, ta med eget nattlys.

Dato for oppholdet: august 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
2  Takk, DKOyna
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. mai 2019 via mobile enheter

Det går en grense mellom kult og pretensiøst, og dette hotellet vingler litt fram og tilbake over den, med moodlighting på badet (valgfri farge), den stadige referansen til reisende som mobile citizens og de alternative, høyteknologiske løsningene på alt. Siden det var mitt første besøk så brukte jeg sikkert en halvtime på å teste ut alle de mulige innstillingene på minipaden. Det ble litt mye. Men når det er sagt: fantastisk komfortabel seng. Ypperlig sentral beliggenhet. Tipp topp lydisolering. Vanvittig delikate, myke og fluffy håndduker. Fellesarealene i 7. Etasje så også veldig stilige ut. Det kan godt tenkes jeg kommer tilbake!

Dato for oppholdet: mai 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, tonbel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser