Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Hotels.com
eDreams
USD 155
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Expedia.comUSD 157
CheapTicketsUSD 157
FindHotel
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (799)
Filtrer anmeldelser
799 resultater
Vurdering fra reisende
518
200
51
24
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
518
200
51
24
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 799 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2020

Litt vanskelig å finne frem når du kommer med bil. Hotellnavnet står på feil side, slik at du ikke ser det. Fantastisk hotell med lydtette rom. Vi lå i første etg. Ut mot hovedgaten, kunne ikke høre trafikken. Rommet var app. Styrt til alt fra lys til gardiner Fantastisk behjelpelig personell, anbefales:-)

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, jarlebye
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Rommet var helt fint og moderne. Gøy med «high-tek» romkonsept.
Upåklagelig service fra veldig blide og imøtekommende personale!

Her får du mye til god pris!

Kommer gjerne igjen ved neste Københavnvisit :)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Sindre99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2019

Moderne og ganske annerledes hotell. Ikke store rom, men smarte og gode løsninger. God seng og stooor dyne. God frokost og toppetasjen, 7 egt. er innsjekking, matsal og bar/oppholdsstue. FLOTT utsikt.
Anbefales for de som vil ha en litt annen hotellopplevelse!

Dato for oppholdet: desember 2019
    • Sted
    • Rom
    • Service
2  Takk, brakkvannstravel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2019 via mobile enheter

Sentralt på Rådhusplassen med gangavstand til alt. Check-in disk i 7.etg. Hyggelig fellesområde med god utsikt. Kompakt rom, rent og fint. Teknologisk, all lys, lyd og gardiner kunne styres fra en PAD. Mulighet for frokost, men den brukte vi ikke. Kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Anette1363
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2019

Stor seng, men må hoppe oppi fra fotenden og krype bort til puten. Vasken står inne i rommet og ikke på badet. Kjempe uhygienisk at man ikke kan vaske hender før man åpner dører. Lite rom, men rent. Har ikke noen formening om resten at hotellet.

Dato for oppholdet: oktober 2019
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, AnitaRolf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
citizenMartina, welcoming all the explorers, adventurers and dreamers på citizenM Copenhagen Radhuspladsen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. oktober 2019
Google-oversetting

Hello " AnitaRolf",

thank you for taking the time to post your comment online.

I am sorry to read you did not like the design of our rooms. Our beds are actually square so if you move the pillows under the window there is no need to jump over your partner.

At citizenM we understand we do things differently and this could be not to everyone's taste. Thank you for giving us a try anyway.

We hope you enjoyed your time in the city.

Safe travels,
citizenMartina

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser