Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke fornøyd.”

Nytorv Restaurant and Cafe
Vurdert som nr. 422 av 2 829 Restauranter i København
Kjøkken: Dansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

En stor gjeng kom og hadde bestilt mat i forveien. Veldig uheldig at vi ikke hadde samme tall på matrettene. Maten vi fikk var varierende. Noe var kaldt, noe var rått og noen fikk feil. Drikken vi hadde bestilt før maten kom etter vi hadde spist ferdig. Lokalet var veldig varmt, men de åpnet heldigvis opp vinduet. Den ene servitøren var tydelig irritert, mens en annen prøvde så godt hun kunne.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Lene S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (494)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 494 anmeldelser

Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Kald mat, feil mat, ingen mat. Drikke lenge etter vi hadde spist opp. Vinen kom aldri. Veldig sur og ufin servitø! Sikkert et fint sted for mindre selskap, men de tålte svært dårlig stresset av ei større gruppe.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Quest32437240719
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2018 via mobile enheter

Vi bestilte forrett til begge...en av oss fikk den. Smakte godt. Fisk som hovedrett var en overkokt affære, snitzel infridde.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, mallamareno50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Vi var 12 stykker som måtte ha en lunsj. Vi vandret avgårde uten noen plan og endte her. Hyggelig betjening og god service.
Maten var helt OK, men ikke noe mer.
Jeg bestilte et rekesmørbrød, men rekene har vasne lakereker. En annen bestilte brød med leverpostei. Heller ikke så bra. Flere bestilte hamburger. Den tror jeg var bra. Godt utvalg av øl.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 600trulsp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2018 via mobile enheter

Vi spiste frokost her første morgenen i København- det var en god start på dagen! Pannekakene smakte godt. Her får du god mat til en Okey pris, på en trivelig plass og i nærheten av alt annet.

Dato for besøk: september 2018
Takk, tinahN3514PC
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Nytorv Restaurant and Cafe, så også på

 

Har du vært i Nytorv Restaurant and Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din