Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 142
Vis tilbud
Booking.com
USD 142
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 125
Vis tilbud
Hotels.comUSD 142
travelup.comUSD 143
Lol.travelUSD 159
Se alle 19 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (5 786)
Filtrer anmeldelser
5 786 resultater
Vurdering fra reisende
1 983
2 153
988
435
227
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 983
2 153
988
435
227
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7580 av 5 786 anmeldelser
Anmeldt 11. september 2018

Var der men min datter og vi fikk et veldig koselig og flott rom.
God service ved innsjekking og personalet kunne hjelpe med det meste.
Veldig koselig å ha med barn stedet, da hotellet kunne tilby flere aktiviteter for barn.

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, lenemoren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Guest_Relations_TIV, Guest Relations Trainee på Tivoli Hotel & Congress Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2018
Google-oversetting

Kære Lene.

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at dig og din datter have et godt ophold.

Vi håber på at kunne byde jer velkommen igen.


Med venlig hilsen

Anne Leth
Guest Relations Trainee

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2018 via mobile enheter

Et meget gjennomført hotel fra bunn til topps. Med fabelaktig flott design på belysning, tekstiler og inventar. Rommene er hyggelige og smakfullt dekorert med livlige farger.
God kvalitet på inventar som dusj og servanter. God belysning på rom som i lobby.
Meget søt betjening som ser ut til å strekke seg langt for å hjelpe deg med hva det skulle være.
God frokost med veldig godt utvalg.
Hotellet har også et eget lekerom som er faller i smak hos både barn og foreldre.
Eneste som ikke holder kvaliteten er desverre sengene.
Virker som om du ligger på toppen av en stålfjærd å vipper.
Det er litt dumt i og med at man er på et hotell som er så godt utstyrt på alle andre måter.

Ellers fallt hotellet så i smak at jeg gjerne kommer tilbake en annen gang og det sier vel sitt.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, larsmagnusmadsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Guest_Relations_TIV, Trainee på Tivoli Hotel & Congress Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2018
Google-oversetting

Kære Lars,

Mange tak for din anmeldelse af Tivoli Hotel & Congress Center her på Tripadvisor. Vi værdsætter din feedback og dine flotte ord, som er en stor hjælp i vores kontinuerlige arbejde med at forbedre vores services og faciliteter.

Vi er utrolig glade for at I har haft et dejligt ophold hos os, selvom kvaliteten på sengene desværre ikke levede op til jeres forventninger.
Jeg vil tage dette videre med vores Housekeeping Manager så vi sørger for at kvalitetssikre vores senge og madrasser.

Derudover er det dejligt at høre i nød alt fra designet og interiøret på værelset til vores store morgenmads buffet i restauranten.

Jeg håber, at vi får lov til at byde dig velkommen igen i fremtiden.

De bedste hilsner
Tivoli Hotel & Congress Center

Kristian Mandrup
Project & Guest Relations Trainee

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Vennlige og proft personale. Hotellets rom og fasaliteter var av meget god standard og vi hadde 3 trivelige dager på hotellet. Lett å gå til sentrum og Tivoli. Vi opplevde også at rommet vår ble oppgradert.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Sven F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Guest_Relations_TIV, Project & Guest Relations Coordinator på Tivoli Hotel & Congress Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2018
Google-oversetting

Kære Sven

Tusind tak for de fine ord om Tivoli Hotel & Congress Center.

Vi er så glade for at høre, at I havde et dejligt ophold hos os, og at I synes godt om det værelse I boede på. Vi er også rigtig glade for at høre, at I nød vores pool- og fitnessfaciliteter, samt at I synes godt om vores parkeringsforhold og cykelleje.

Vi håber meget, at vi kan få fornøjelsen af at byde jer velkommen igen en anden gang.

De bedste hilsner
Tivoli Hotel & Congress Center

Elisa Greve Kriegbaum
Project & Guest Relations Coordinator

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Flott hotell. Rommet var moderne og rent, med vakker utsikt. Fint basseng, og bra treningsrom. Litt kø ved heis og frokost, ellers et supert opphold. Gode parkeringsmuligheter, mulighet for å leie sykkel.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, irenee201
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Guest_Relations_TIV, Project & Guest Relations Coordinator på Tivoli Hotel & Congress Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2018
Google-oversetting

Kære Irene

Tusind tak for de fine ord om Tivoli Hotel & Congress Center.

Vi er så glade for at høre, at I havde et dejligt ophold hos os, og at I synes godt om det værelse I boede på. Vi er også rigtig glade for at høre, at I nød vores pool- og fitnessfaciliteter, samt at I synes godt om vores parkeringsforhold og cykelleje.

Vi håber meget, at vi kan få fornøjelsen af at byde jer velkommen igen en anden gang.

De bedste hilsner
Tivoli Hotel & Congress Center

Elisa Greve Kriegbaum
Project & Guest Relations Coordinator

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2018

Veldig fint sted for en weekend. Passe gåavstand til Tivoli/Strøget, og veldig nær Fisketorvet om man ønsker mer shopping. Anbefaler superior/junior suite, da det gir adgang til egen frokostavdeling m.m. Fantastisk at de har en egen frokostrestaurant for barnefamilier, så vi andre kan nyte morgenen i ro og fred! Var for øvrig godt fornøyd med utvalget i frokostbuffeten, hvor vi til tider nesten fikk litt for mye service fra personalet. Rommene er fine og svært godt lydisolert.

Eneste negativt var trege heiser, det gikk nesten like raskt å gå opp 9 etasjer... Bassenget var dessverre ikke åpent de dagene vi var der.

Romtips: Juniorsuiter og suiter ligger i egne etasjer høyere oppe, gir adgang til egen lounge og buffet.
Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Erik A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Guest_Relations_TIV, Project & Guest Relations Coordinator på Tivoli Hotel & Congress Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2018
Google-oversetting

Kære Benny

Tusind tak for de fine ord om Tivoli Hotel & Congress Center.

Vi er så glade for at høre, at I havde et dejligt ophold hos os, og at I synes godt om vores Executive Breakfast buffet. Vi er også rigtig glade for, at I synes godt om vores beliggenhed i forhold til byens seværdigheder.

Vi håber meget, at vi kan få fornøjelsen af at byde jer velkommen igen en anden gang.

De bedste hilsner
Tivoli Hotel & Congress Center

Elisa Greve Kriegbaum
Project & Guest Relations Coordinator

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser