Kære Gæst
Tusind tak for din anmeldelse af Tivoli Hotel.
Vi er rigtig kede af at høre, at opholdet ikke levede op til forventningerne, og I var skuffede over flere dele af service.
For det først er vi kede af at høre, at værelset ikke var klar ved ankomst. Vi garanterer altid værelset fra kl. 15, så vi beklager virkelig, at det ikke var muligt for jer at checke ind før 40 min. efter dette tidspunkt.
Dernæst er vi rigtig kede af at høre, at hotellet generelt føltes kaotisk og med alt for mange mennesker. Vi er klar over, at vi er stort hotel, men vi ønsker selvfølgelig ikke, at vores gæster skal have en oplevelse af, at der er for mange mennesker, fx til morgenmaden. Det beklager vi virkelig.
I forhold til dine kommentarer om vores pool er også kede af, at I oplevede denne som overfyldt, og at mange af skabene i omklædningrummet ikke virkede. Dog kan vi forsikre jer om, at poolen overholder alle de lovbestemte krav ift, rengøring og vedligeholdelse. Vandets værdier lever således op til alle de regler, der er en pool af vores slags.
Alt i alt er vi rigtig kede af, at vi ikke formåede at give jer den oplevelse I havde håbet op og regnet med. Vi vil selvfølgelig følge op på jeres feedback internt, så vi kan sørge for, at det ikke sker fremadrettet.
Vi håber således, at I trods alt havde en god tur til København.
De bedste hilsner
Tivoli Hotel & Congress Center