Tja, hva kan man si? Denne pizzarestauranten hadde god rating så vi bestemte oss for å reservere bord i bakgården. Man kunne også reservere bord ute på forsiden og inne i restauranten. Vi ankom 19.30 og fikk opplyst at vi hadde bordet til 21.30. Bakgården var ikke spesielt hyggelig. Kelneren kom fort med menyen og vi fikk bestilt raskt. Når temperaturen er 29 grader ute er det kjedelig at det tok 25 minutter før vi fikk servert noe å drikke. 1 time og 15 minutter tok det før vi fikk maten. Da var klokken 20.45. At det tar litt tid før man får maten er vanligvis et kvalitetsstempel, men 1 time og 15 minutter er alt for lang tid. Pizzaen var helt OK, hverken mer eller mindre. Stedet er veldig populært og det var helt fullt. Da bør man ansette flere på kjøkkenet og flere kelnere slik at serveringen ihvertfall går litt fortere eller ha færre gjester. Dette var dessverre en skuffende opplevelse og stedet fremstår som oppskrytt.