Lars G
Anmeldelse av Villa Copenhagen
5,0 av 5 boblerAnmeldt 7. okt. 2020
Dato for oppholdet: oktober 2020
Romtips: Jeg har bodd på Standardrom, og Superior King rom. Superior King er noe større, men...
Villa Copenhagen, MarkedsføringVilla Copenhagen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 9. okt. 2020
Kære 925larsg

Tusind tak for den meget fine anmeldelse. Hvor er jeg glad for at høre om dit ophold - det lyder som om, det har været alt det vi ønsker at give. Særligt mange tak for at nævne service. Jeg giver alle dine roser videre til mine dygtige kollegaer. Håber, vi får lov til at byde dig velkommen igen, næste gang du er i København.

• Lol.travel
4.5 km fra Villa Copenhagen
0.7 km fra Villa Copenhagen
Se flere hoteller i København
Anmeldt 17. august 2020

Hadde et veldig fint opphold på dette hotellet, merket ikke noe til noen "oppstartsproblemer" alt fungerte fint. Veldig fint rom, smakfullt innredet, god service, meget god mat på hotellets egen restaurant, og fantastisk frokost med masse sitteplasser utendørs og veldig godt tilrettelagt med tanke på smittevern rundt Covid-19!

Aircondition på rommet fungerte meget bra. Gode senger!

Alt i alt et veldig fint opphold! Kommer garantert tilbake!

Romtips: Vi valgte et DeLuxe dobbeltrom, det var stort og med et fantastisk bad.
2  Takk, knud D
Villa Copenhagen, Markedsføring på Villa Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2020

Kære Knud D

Wow - det var en skøn besked at få helt fra Norge. Tusind tak for at bemærke både indretning af værelser, maden og service. Jeg er så glad for at høre om dit ophold og vi glæder os meget til at kunne byde dig velkommen igen næste gang du er i København.

Anmeldt 17. august 2020

Nytt hotell som ligger faktisk i "andre" ende av Hovedbanegården. Vakkert innredet, man har virkelig følelse av å komme inn i et 5 stjernes hotell. Lobby er åpen og stor, med god plass og en bar/kaffe tilgjengelig.
Rommet er deilig innredet, meget moderne hvor du faktisk laster ned "fjernkontroll" til din telefon for å benytte deg av TV.
Fikk testet svømmebassenget, litt mye mennesker, men dette blir bedre når turist sesongen avtar, i tillegg er det reservert for trening på avsatte tidspunkt. Artig løsning med et langt og smalt basseng.

Restauranten anbefales på det sterkeste, og forsøk den hele grillede kyllingen. Dette er en spesiell opplevelse for 2 til 3 personer, husk å bestille noe av det sunne gode tilbehøret som gjør middagen komplett.

Meget rikholdig morgen mat, og mulighet til å sitte utendørs.

Søte og hyggelige ansatte som bare ville gi god service overalt. Anbefales på det sterkeste hvis man vil litt opp i klasse og stil. Det koster selvsagt litt mer enn standard hoteller, men så er det også noe mere.

Stordalen har klart det ennå en gang.

Romtips: Rom på innsiden er stillere, jo høyere opp, jo bedre utsikt naturligvis.
2  Takk, Bella_the_Pomeranian

Kære kardiamobile

Hvor er det dejligt at høre om dit ophold. Tusind tak for de fine ord om både indretning, faciliteter og restauranterne. Og særligt mange tak for at du nævner service! Jeg giver alle dine rosende ord videre til mine dygtige kollegaer. Håber vi får lov til at byde dig velkommen igen næste gang du er i København.

Anmeldt 16. august 2020

Bodde her tre døgn i begynnelsen av august. Tivoli og Hovedbanegården er nærmeste naboer, mer sentralt blir det ikke. Inntrykket når en kommer inn er overveldende - under glasstaket er en stor lounge med flott interiør og spennende kunst, i kombinasjon med resepsjon og bar. Her er det lagt ned enorme summer i restaurering og innredning av bygget, og resultatet er definitivt vellykket. Både fellesområdene og rommene er tiltalende. Flott bad, effektiv aircondition og en av de beste sengene jeg har sovet i. Utendørs basseng og "sol-dekk". Svært god frokost, og vi prøvde også restauranten til middag med godkjent resultat. Alt personale var serviceinnstilte, vennlige og imøtekommende.
Noen små "barnesykdommer" er det fortsatt, og den annonserte takterrassen med urtehage fant vi ikke. Men hovedinntrykket er at dette er et fantastisk bra hotell!

2  Takk, Odd Henning D
Villa Copenhagen, Markedsføring på Villa Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Kære Odd Henning D

Tusind tak for de meget fine ord! Jeg er så glad for at høre, at du har lagt mærke til det endelige resultat af den store renovering: Vi er også selv meget stolte af resultatet. Skønt, at du fik en dejlig søvn - håber vi får lov til at byde dig velkommen igen næste gang du er i København.

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde høye forventninger til dette hotellet, spesielt etter all positiv reklame og restaurering for 2,5 mrd kroner!
Dessverre ble det alt annet enn trivelig. Hotellet var åpenbart ikke klart for gjester, og det var mange rom som hadde tekniske problemer. De ansatte løp på kryss og tvers som hodeløse høns, både teknikere, renholdere og resepsjonister - og lobbyen var fylt med irriterte gjester som ikke fikk sjekke inn i tide. Mange av rommene var rett og slett ikke klare, og det var åpenbart at det var press ovenfra for å ta imot flest mulig gjester, på tross av at rommene ikke var ferdigstilte - denne kaotiske åpningen bør ledelsen ta ansvar for!
De ansatte gjorde nok sitt beste, men noen 5 stjerners stil og service var det absolutt ikke. Litt synd, for bygget er flott og har alle muligheter.
For at Villa Copenhagen skal være verdig 5 stjerner må det skjerpings til! Hotellet og de ansatte må rett og slett være på et langt høyere nivå for at det skal være interessant å legge igjen penger der.

2  Takk, NordicExplorerKRS
Villa Copenhagen, Markedsføring på Villa Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Kære BBKRS,

Først og fremmest vil jeg gerne sige dig tak for at give os feedback. Det er den eneste måde, vi kan blive bedre på, og det er klart, at det du beskriver på ingen måde, er sådan vi gerne vil huskes. Jeg undskylder mange gange.
Helt ærligt blev vi en smule overrumplet af den store interesse, der har været for hotellet, på trods af Corona. Jeg håber selvfølgelig ikke, at du vil se det her som en undskyldning for den oplevelse du havde, men som en forklaring. Vi vil rigtig gerne vise dig Villa Copenhagen sådan som det er tiltænkt, så du må meget gerne skrive til vores Assistant Front of House Manager på josefine.lauritsen@villacph.com, så vi kan finde en løsning.

Håber at kunne byde dig velkommen hos os igen næste gang du er i København.

Bedste hilsner,

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Tilbrakte tre netter her i standard rom. Ordentlig deilig dobbeltseng (ikke to sammenslåtte enkeltsenger), høyt tak, fossefalldusj. Frokostbuffeten hadde et godt utvalg av fersk mat og juice. Nærhet til jernbanestasjonen med direktetog til flyplassen, samt nærhet til sentrum og Tivoli gjør dette til en ideell beliggenhet.

2  Takk, Q3892FXdavidl
Villa Copenhagen, Markedsføring på Villa Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020

Kære Q3892FXdavidl

Hvor lyder det bare som en skøn overnatning! Tusind tak fordi du skriver til os, og tak fordi du nævner både værelset, morgenmad og beliggenhed. Du har helt ret - det er så dejligt med vandfalds-bruseren.
Håber vi mulighed for at byde dig velkommen igen næste gang, du er i København.