Erlend B
Anmeldelse av Villa Copenhagen
5,0 av 5 boblerAnmeldt 12. feb. 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: februar 2022
Villa Copenhagen, Guest Services / Front OfficeVilla Copenhagen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 27. mars 2022
Dear Erlend B,

Thank you for your review and your great feedback- much appreciated! Your positive comments are a joy to read and we are so glad that you enjoyed your stay with us. Thank you for staying with us and we hope to welcome you back soon!

Kind wishes,

Kjæledyr tillatt
0.7 km fra Villa Copenhagen
Se flere hoteller i København
Anmeldt 12. desember 2021 via mobile enheter

Vi fikk en varm velkomst av hotellet ved ankomst, personellet var blide og hyggelig, til tross for at systemene var nede som gjorde ting mer travelt. Fikk omvisning på hotellet. Det var som Pandoras boks, det ene rommet mer flott enn det andre. Et lite minus var at frokostutvalget var litt lite. Jeg kommer garantert igjen

Dato for oppholdet: desember 2021
Takk, Inger L
Anmeldt 31. oktober 2021 via mobile enheter

Vi hadde fire netter på Villa Copenhagen nå i oktober, og vi hadde store forventninger. Disse ble ikke i innfridd. Til å være et fem stjernes hotell så forventer man noe utover det vanlige. Rommet var ok fresht. Veldig lite, og lite plass til håndklær på badet. Det var hull i lakenet. Og sminke på ene håndkle da vi kom. Sånt forventes ikke på et så dyrt hotell. Det var litt rot ved innsjekk, vi ble sjekket inn som en annen gjest. Dette ble rettet opp. Men vi ble belastet for både rom og parkering for denne gjesten. Det oppdaget vi etter et par dager. Det ble tilbakeført ved utsjekk. Men en slik grov feil forventes heller ikke på et slik sted. Frokost var ok. Men når jeg fikk beskjed før ankomst at det var et helt område til glutenfritt, da forventet jeg mer enn et tørt rundstykke pakket i plast. Andre dag fantes også en cookie i plast. Treningsrommet var bra, her fant man det man trengte for en økt!

Dato for oppholdet: oktober 2021
1  Takk, Karinogkidsa
Anmeldt 12. februar 2021 via mobile enheter

Fikk endelig muligheten til å bo her igjen en uke midt i pandemien. (Arbeid)

Alltid hyggelig å komme hit, super vennlige ansatte over alt.

Fasilitetene selvsagt begrenset nå, men basseng kunne benyttes ved booking på en hendig app.

Morgenmat/frokost bestilte man også på app og den kunne man hente nede i baren.

Deilig seng og herlig sengetøy. Meget rent og pent, litt støy fra byggeplass ved siden av, men det blir borte.

Anbefales på der sterkeste i København.

Dato for oppholdet: februar 2021
2  Takk, Bella_the_Pomeranian
Josefine Lauritsen, Gæsteservice/reception på Villa Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. februar 2021

Kære Bella_the_Pomeranian

Tusind, tusind tak for denne fantastiske anmeldelse, som jeg glæder mig til at dele med mine dygtige kolleger.

Vi glæder os sådan til at kunne byde dig velkommen tilbage på Villa, når verdenssituationen tillader det.

De bedste hilsner
Josefine Lauritsen
Ass. Front of House Manager

Anmeldt 31. desember 2020

Jeg skriver ikke anmeldelse med mindre jeg gjerne vil anbefale noe. Nå var det spesielle omstendigheter rundt vårt besøk på grunn av smittevern/korona, men hotellet taklet dette på en fantastisk måte. Nydelige rom, oppgradering, fantastisk basseng, meget hyggelig personale, super frokost gjorde opp for det vi eventuelt måtte savne. Kommer absolutt til å velge dette hotellet når vi reiser tilbake.

Dato for oppholdet: desember 2020
3  Takk, NilsF349
Villa Copenhagen, Markedsføring på Villa Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. januar 2021

Kære NilsF349

Wow - tusind tak for denne fine anmeldelse. Hvor er jeg glad for at høre, at du havde et dejligt ophold. Vi glæder os meget til at byde dig velkommen igen næste gang du er i København.

Bedste hilsner
Ingrid Kjær
Villa Copenhagen

Anmeldt 7. oktober 2020

Nytt og lekkert hotell! Bra innstilling og god service av de ansatte i frontdesk. Bra beliggenhet og lekre og velfungerende rom. Et deilig og stort baderom, flott belysning og en god seng trekker veldig opp. "Morgenmaden" er et kapittel for seg, med eget omelettkjøkken og bakeriet "Rug". En deilig og behagelig atmosfære i hotellet bidrar til et utmerket hotellopphold. Jeg har bodd totalt 5 døgn på hotellet, og kan anbefale dette på det varmeste!

Romtips: Jeg har bodd på Standardrom, og Superior King rom. Superior King er noe større, men Standardrommene holder i massevis. Nye og lekre!
Dato for oppholdet: oktober 2020
2  Takk, 925larsg
Villa Copenhagen, Markedsføring på Villa Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2020

Kære 925larsg

Tusind tak for den meget fine anmeldelse. Hvor er jeg glad for at høre om dit ophold - det lyder som om, det har været alt det vi ønsker at give. Særligt mange tak for at nævne service. Jeg giver alle dine roser videre til mine dygtige kollegaer. Håber, vi får lov til at byde dig velkommen igen, næste gang du er i København.

Bedste hilsner
Ingrid Kjær