Erling N
Lillestrøm, Norge
Anmeldelse av Villa Copenhagen
5,0 av 5 boblerAnmeldt 18. aug. 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2022
Romtips: Det finnes automater for innsjekk og utsjekk dersom man vil unngå eventuell kø og ikke har...
Guest Relations Villa Copenhagen, Guest Services / Front OfficeVilla Copenhagen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 19. aug. 2022
Dear P Erling,

It is an honour to receive your appreciation, and to be your favourite hotel in Copenhagen. We are delighted to be able to consistently provide you a warm Villa welcome and experience, and this time with your family.

Looking forward to welcome you back and create more wonderful memories.

Kindest regards,

4.5 km fra Villa Copenhagen
0.7 km fra Villa Copenhagen
Se flere hoteller i København
Anmeldt 26. juli 2022

Vi var på ett 3-dagers opphold Juli 2022.

Vi betalte ca 18000 kr for 3 netter i et 27 kvaderatmeter rom, og forventet et større oppholdsrom. Det var kun en stol satt frem og man satt helt nærme sengekanten. Vi synes bildene av rommet på nettsiden ble misvisende, da sitteplassen som fulgte med var en hovedgrunn til at vi bestilte et større rom. Vi fikk en ekstra "kjøkkenstol" da vi spurte.

Sengens madrass var god, men vi synes putene var ubehagelige, noe som gjorde det vanskelig å finne en god liggestilling. De var harde og vonde for nakken, eller for store. Anbefaler den løse og minste puten! Dessuten var dynene altfor varme, man føler seg helt innpakket i en lufttett dyne. Det medførte svette netter, veldig ødeleggende for søvnkvaliteten. Airconditioner var på, men det var allikevel en dårlig sirkulering av luft i rommet.

Videre synes vi ikke at hotellet har den ekstra luksusen man bør forvente av et fem-stjerners hotell.

Takk, VibekeB
Anmeldt 24. juli 2022

Bodde der to døgn i Juli 2022. Rent og fint hotell. DJ i resepsjonen/ baren når vi sjekket inn. Var da litt vanskelig å høre hva som ble sagt av personale . Men innsjekking gikk greit. Deilig å svømme i oppvarmet pool på taket. Hyggelig personal. Er fornøyd med alt. Anbefales!

Takk, britt_ses2019
Guest Relations Villa Copenhagen, Guest Services / Front Office på Villa Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2022

Dear Britt,

Your words of appreciation never fail to inspire us to be consistent in providing excellent service to our guests. We are very pleased to know that we were able to meet your expectations and made your stay worth while.

Thank you for your great recommendation and we look forward to welcome you back soon.

Anmeldt 22. juli 2022

Villa Copenhagen r unik. Interiøret føles kontinentalt, sengene er amazing.
Frokosten har godt utvalg, og er både sunn og grønn.
Bassenget på taket må oppleves , i det minste nyt et glass på taket der.
Beliggenheten er også super. Personalet er som på de fleste Choice hoteller supre, god energi og behjelpelige

Romtips: Jeg liker et som er med utsikt mot bassenget.
Takk, GuroOslo

Thank you for leaving such an amazing feedback!

It is lovely to know that you enjoyed your time with us. We take pride in our service and facilities, and our historical building beautifully designed to provide you a homely feeling of conscious luxury. The rooftop pool is not to be missed and we are happy to be able to offer our guests a unique Copenhagen experience.

Looking forward to the opportunity to welcome you back.

Anmeldt 17. juli 2022

Vi var så heldige at vi fikk nyte 4 dager på dette fantastiske hotellet. Vi følte oss godt ivaretatt av meget behjelpelig personale under hele oppholdet. Frokostbuffeten er fantastisk, med nybakte brød og wienerbrød hver dag. ( de har eget bakeri!) Svømmebassenget var og utrolig fint🌞 vi gleder oss allerede til nestegang, Tusen takk for oss!

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, Z6056QZmariannek
Anmeldt 12. juli 2022 via mobile enheter

Fint hotell med god frokost, fantastiske fasiliteter som trimrom og basseng. Hyggelig personale og god beliggenhet. Enkelt å finne frem, kort vei fra København H og like kort vei til Tivoli. Her kan man virkelig nyte tiden sammen med venner eller familie.

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, andr_s509
Guest Relations Villa Copenhagen, Guest Services / Front Office på Villa Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2022

It is always a delight for us to hear from our guests who have taken the time to commend our service and experience. We are very pleased that we were able to meet, if not exceed, your expectations for the duration of your stay here in Villa Copenhagen.

In addition to our fantastic facilities such as gym, pool and sauna, is our strategic location. Aside from the Central Station and the Tivoli, we are just a stone's throw to Glyptotek Museum and the famous trendy dining scene- Kødbyen.

Thank you for your time and we hope to welcome you back and create more wonderful memories with you.