“Vårbesøk”

Kjøkken: Dansk, Helsekost
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Vesterbro - Kongens Enghave
Anmeldt 9. juni 2019 via mobile enheter

Spiste en veldig god middag. En litt begrenset meny, og litt snevert utvalg med øl. Maten og desserten smakte utmerket, og ble servert av en veldig hyggelig servitør. Prisene var absolutt ikke skremmende. Et sted det er verdt å besøke

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, bjonor

Anmeldt 10. mai 2019 via mobile enheter

Maten var spennende og god. Og jeg liker også konseptet med god dyrevelferd og økologisk mat spesielt når maten er så gid som den var. Men selv når restauranten er travel forventer man faktisk og ikke måtte vente 30-40 minutter mellom forrett og hovedrett, få drikke etter forresten er servert pluss kaffe etter desserten er ferdig. Men en god matopplevelse var det så håper jeg bare traff de på en dårlig dag

Dato for besøk: mai 2019
Takk, erikhox
Anmeldt 23. februar 2019 via mobile enheter

God økologisk mat i hyggelig omgivelser. Fungerer godt til både lunsj og middag.

Enkel, men god meny.

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, Mattis78
Tone A, PR-chef på BOB Biomio Organic Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. februar 2019

Tusind tak, det glæder os at I har været glade for jeres besøg.

Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Jeg er ikke så vandt til å spise ute i København, men er vant til å spise ute ellers. Her startet besøk på en forferdelig måte. Servitørene sto og snakket seg imellom, og måtte snakkes til før vi fikk et bord. Deretter tok det flere minutter før vi fikk utdelt meny, og servitøren var heller ikke særlig blid. Det at alt tar så lang tid er greit nok hvis det var en full restaurant, men det er det slettes ikke. Maten var god, og bra porsjoner. Men det er særlig servicen som får trekk her. Hadde servitøren smilt litt og vært hyggelig ville plassen fått en 4, men ender dessverre på en to...

Takk, mariesolberg
Tone A, Communication på BOB Biomio Organic Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2018

Kære Marie

Jeg er glad for, at I har været glade for det, I har fået serveret på BOB.
Jeg beklager dog at service ikke har levet op til forventningerne, og det skal jeg lade gå videre.
Vi ønsker naturligvis, at vores gæster går glade fra restauranten og dine kommentarer er derfor taget til efterretning.

De bedste hilsner
Tone

Anmeldt 30. juli 2017 via mobile enheter

Deilig mat og helt utrolig flott service! Vår søde servitør Rune lånte til og med bort sykkelen sin så vi kunne komme raskt hjem for å se til vår hund. Dette besøket var som å være på middag hjemme hos venner. Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Christoffer S

Reisende som så på BOB Biomio Organic Bistro, så også på

København, Sjælland
København, Sjælland

Har du vært i BOB Biomio Organic Bistro? Del dine erfaringer!