Kristian1974
Heidi Nielsen, AndetCabinn Copenhagen Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 7. sep. 2022
Dear Kristian1974
Thank you for your review, and for taking the time to give us this.
We are sorry to hear that you were not happy with the breakfast, we will be sure to pass this on to the right department.
  • Official Site
0.2 km fra Cabinn Copenhagen Hotel
1.3 km fra Cabinn Copenhagen Hotel
Se flere hoteller i København
Anmeldt 6. august 2022 via mobile enheter

Enkelt hotell, med små rom.
Helt greit. Men ingen roomcleaning fra torsdag til Søndag er veldig dårlig. Vi måtte spørre etter sengetøy og håndklær i resepsjonen for selv å bytte på senga. Vi forventet lav standard, men det var lavere enn det. Rommene var også ekstremt varme da det manglet ventilasjon.
Samt vindu ved siden av en ekstremt trafikkert vei, så ville jeg styrt unna dette stedet.

Romtips: Reis et annet sted
Dato for oppholdet: august 2022
Takk, Paal G
Heidi Nielsen, Andet på Cabinn Copenhagen Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2022

Dear Paal G
Thank you for your review, and for taking the time to give us this.
You can order cleaning of your room during your stay with us, this information is provided in the elevators and room.

Anmeldt 22. juli 2022 via mobile enheter

Når hårføneren er det beste med oppholdet…!

Vi valgte dette hotellet siden de hadde gunstige priser pga små rom.
Rommet vi hadde var stort nok for oss, men badet var enda mindre enn badet vi hadde på båtturen til Danmark. Man kunne sitte på do, mens man pusset tennene og dusjet… Selv om det var et ok antall heiser på hotellet, så var det lagt i fra nok. Endte flere ganger med at vi måtte ta trappene, som går helt fint når man ikke har med seg 2 tunge kofferter + flere bagger… Første dagen vi skulle ned til frokostbuffeten måtte vi ta trappen, igjen helt greit. Men når vi da kommer ned så får vi ikke åpnet døren inn til restauranten, denne var låst og vi 5 som prøvde nøkkelkortene fikk ikke åpnet den. Tenkte da å si ifra om dette i resepsjonen, men når jeg tok kølapp var det 8 stykker før meg så da hadde vi ikke rukket frokosten…

Men kanskje det hadde vært like greit om vi ikke hadde rukket frokosten, for det er det værste jeg har vært med på.
Hvis du ser for deg et utested som har nådd det absolutte maks på antall mennesker inne og alle begynner å bli skikkelig fulle, men så bytter du ut dette med sultne frokostgjester med og uten barn… Vi sto i kø i en time for å komme frem til maten, å det er rimelig lenge for ungene… Spesielt når utvalget var så utrolig dårlig.

Dette er et billig hotell, men ikke om man ser på helheten. Vi kommer absolutt ikke til å velge dette hotellet igjen.

Takk, 571maling

Dear 571maling,
Thank you for your review, and for taking the time to give us this.
Our concept is small rooms, which also is the reason that we can keep our prices low.

Anmeldt 21. juli 2022 via mobile enheter

Lite og varmt rom. Aircondition var ikke mulig å få ned på kulde. Blåste så vidt i lufteluke inntil jeg nappa ut alt papiret som noen hadde stappet inn. Lufteluka begynte da å avgi en flott ule lyd.
Lang ventetid i resepsjonen - Kølappsystem
Fint med parkeringshus på hotellet - 201 danske kr pr døgn.

Romtips: Har du ingen annen mulighet - ok
Takk, Anders K

Dear Anders K,

Anmeldt 19. juli 2022

Bodde her 3 netter ifm familie ferie. Køen i resepsjonen er latterlig lang, og treg behandling av kunder. Heisen må du bruke gode 20min i kø. Frokosten er elendig, og også her er det lang kø. Rommene er på størrelse med en grei sportsbod. Utrulig varmt på rommene. Aldri mer dette hotellet.

Takk, egilandrej

Dear Egilandrej

Anmeldt 17. juli 2022

Kø system som et legekontor i resepsjonen hvor hjelpen man får er minimal. Trekker man kø-lapp for å få roomservice, dukker ikke roomservice’n opp neste dag.. 10-15min ventetid på heis. Rommene er så små at det virker som verdens dessidert beste vidvinkellinse er blitt brukt på fotoapperatet bak bildene. Rommene er forøvrig uten noen som helst form for ventilasjon og hvertfall ikke AC. Kommer du hit når det er 25-27 grader ute, skal du være rimelig trøtt for å få sovet. Dassen er forsåvidt praktisk, man kan vaskehender, dusje og gå på do samtidig! Stanker røyk inne på dassen noe som gir meg brekkninger hver morgen! Forferdelig dårlig hotell frokost, på lik linje som standarden til et guttekollektiv..

Kommer aldri tilbake!

Takk, martinsP421NY