“Dårlig opplevelse -”

Vurdert som nr. 1 381 av 3 635 Restauranter i København
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Mye av maten som var dårlig. Åt blåskjell/ middels som flere ikkje var spisende. Jeg vil aldri reise ditt tilbake.
Chip opplevelse!!

Takk, aneandersenf

Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Biffen var seig, brusen var utvanna/macdonald brus anbefaler ikke dette stedet. Fin ein Anna resturang.
Dette var ikkje godt!

1  Takk, Wanderer09599277578
Anmeldt 4. juli 2019

Bestilte biff og burger, av en servitrise som så ut som hun helst ville være alle andre steder. Biffen var utrolig seig, og burgeren ikke gjennomstekt. Utrolig skuffende i forhold til prisen

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Andreas A
Anmeldt 26. mars 2019

Travelt sted en lørdag ettermiddag. Veldig hyggelig betjening. Svært god mat og tilhørende vin. Mye for pengene

Dato for besøk: mars 2019
Takk, SveinungB
Anmeldt 26. februar 2019 via mobile enheter

Jeg såg den flotte menyen på kaien, der fikk jeg interesse for en Hummersuppe med grillede skalldyr. Innholdet er i realiteten suppe med hummersmak og tre små reker + creme fraiche . Jeg tok dette opp med servitøren, hva som skulle være i suppen. Den hyggelige servitøren tok det opp med kjøkkenet som bekrefter at tre små reker var riktig innhold. Dette var også den største porsjonen (se menyen). Jeg ble skuffet og spurte hvor mange reker som var i den minste porsjonen.... Jeg synes menyen ser bedre ut enn den faktiske opplevelsen. Servitøren forstod jeg følte meg noe lurt og spanderte kaffe.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, JanFredrikVoss

Reisende som så på Ved Kajen, så også på

København, Sjælland
København, Sjælland

Har du vært i Ved Kajen? Del dine erfaringer!