“Maten og service var dårlig”
Anmeldelse av Mama Rosa

Mama Rosa
Vurdert som nr. 2 358 av 3 637 Restauranter i København
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Frokost, Middag, Levering
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Servitørene var meget uhøflige og trege, det tok fort 30 minutter før vi i det hele tatt fikk bestilt noe. De hadde ikke halvparten av det som sto på menyen å ba oss flere ganger velge noe annet. Når vi fikk maten etter 45 minutters ventetid fikk vi overhodet ikke det vi hadde bestilt. Maten var kald og biffen var meget rå. Når vi skulle betale fikk vi ingen kontakt med servitørene. Vi spurte de flere ganger, etter det 4 forsøket kom de med regningen og det var oppgitt feil beløp (60dkk høyere enn hva det skulle være). Rett og slett forferdelig.

1  Takk, X7524FEdanielw

Anmeldt 6. mars 2020

Stedet ser koselig ut,men ikke la deg lure. Fikk en annen rett enn hva jeg hadde bestilt. Etter noen biter fant jeg et hår i maten. Sendte den tilbake og slapp å betale. Kjæresten bestilte hamburger som var veldig tørr.

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, 131susannal
Anmeldt 27. februar 2020 via mobile enheter

Stakkar den skjønne servitøren som jobbet der!

Vi ankom restauranten kl.1430 og fikk bord oppe i 2.etg. Der løp den en forvirret skjønn servitrise som hadde hele etasjen alene... Bord var ikke ryddet og det var tydeligvis et lite kaos. Å betjene en hel etasje blir for mye for en person.

Ventet lenge med å bestilt maten. Andre gjester måtte få betale før det var vår tur.

Vi hadde pizza, Røbetesalat, hamburger og burritos. Det smakte himmelsk.

Dersom det hadde vært en servitør til i etasjen så hadde restauranten fått toppscore.

Alt i alt.. billig og veldig god mat.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, BeateS21
Anmeldt 19. januar 2020 via mobile enheter

Vi tok turen innom for en lunch, valget falt for en pizza og den smakte utmerket!

Servitøren var også høflig og rask, maten kom også på så og si kort tid.

Kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, 324eivindl
Anmeldt 20. desember 2019

Snille mennesker med god service :) Svært velkomne og serviceinnstilt. Hadde et veldig hyggelig besøk!

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, cecilieg811
Euro24, General Manager på Mama Rosa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. desember 2019

I love your nice reviewed, 1000.1000 tak:)
Mario:)

Reisende som så på Mama Rosa, så også på

Har du vært i Mama Rosa? Del dine erfaringer!