“Ikke spis her!”

Kjøkken: Italiensk, Meksikansk, Sjømat, Steakhouse, Internasjonalt
Middagsalternativer: Middag, Lunsj, Frokost, Sent på kvelden, Levering
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 27. februar 2024 via mobile enheter

Maten var ikke god og personalet lite imøtekommende. Alle bestilte forskjellig hovedrett med pizza og hamburger. Pizzaen tilsvarte ikke beskrivelse i menyen og hamburgeren var tørr (ble ikke spurt om hvordan man ønsket burgeren stekt). Drikke som ble bestilt kom etter at maten var spist. Vi kommer ikke tilbake!!!

Dato for besøk: februar 2024
Takk, MortenAmundsen

Anmeldt 30. januar 2024

Et koselig sted og gå for og spise lunsj. Eller det danskene kaller frokost. Jeg elsker deres frokostbøf med bernaisesaus og pommes frites. Går dit hver gang jeg er i København. Kan anbefales! Og veldig hyggelig betjening.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, Spiker1659
Anmeldt 18. desember 2023 via mobile enheter

Vi hadde bestilt bord på forhånd, det fikk vi ikke måtte vente 20 min før de sendte oss til nabo restauranten. Noe som ikke er akseptabelt

Takk, 184annettb
Anmeldt 1. desember 2023 via mobile enheter

Vi stakk innom denne restauranten en kald desember dag. Stedet har et koselig og innbydende utside/fremside, men maten var elendig!! Tror ikke vi har spist på et sted (restauranter, gatekjøkken, boder eller trillevogner som leverer så dårlig mat. Vi er en familie som reiser mye og har spist på div land og plasser. Mama rosa står alene på bunn. Spurte servitøren om fajitas¨n min skulle være kald? Noe hun bekreftet at den ikke skulle være. Tok 10 min å få en ny tallerken som var så simpel laget at det må være pinlig for dem å servere sine kunder. Bestikke tok det 7 min å få etter at maten hadde kommet på bordet.Vi ble også lurt på oss 4 flasker mineral vann ennå vi hadde bestilt still water på kanne.

Sitter i skrivende stund å pendler mellom doskåla og soverommet. Ikke bruk pengene dine her!!

Takk, L5660ZSfranciscov
Anmeldt 1. desember 2023

Ser bra ut fra innsiden men når vi først får maten, er den kald og smaker forferdelig. Det som skulle være en biff viste seg å være en biff burger som smakte dårlig. Dyr og dårlig mat, vil IKKE anbefale.

Takk, Emil V

Reisende som så på Mama Rosa, så også på

København, Sjælland
København, Sjælland

Har du vært i Mama Rosa? Del dine erfaringer!