“Ok mat, men ventet for lenge på å få maten.”
Anmeldelse av The Red Box

The Red Box
Vurdert som nr. 30 av 3 636 Restauranter i København
Kjøkken: Asiatisk, Kinesisk, Fransk
God for: Romantisk
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Vi besøkte the Red Box etter å ha lest utallige gode anmeldelser på Trip Advisor, samtidig som at vi anså de dårlige anmeldelsene som unntak.

Vi bestilte en 15-retters med 2 forretter utenom som inngikk i prisen. De ulike små rettene/smaksprøvene var stort sett gode, men det var vanskelig å skille mellom om vi syntes det var retten i seg selv som smakte bra eller om det meste smakte hoisin og sweet chili. Maten var ok til god.

Det som talte negativt for restauranten var at det mellom rett en og to tok mellom 45-1time mellom serveringene. Vi måtte til slutt etterspørre servering to. Servitøren gikk til kokken og kom tilbake med svar om at vi ville få den om fem minutt. Intervallene mellom de neste serveringene var ok.

Til sammen brukte restauranten 3 timer på å servere oss alle 15 rettene(3-4 retter om gangen). Mot slutten følte vi oss ferdige og ikke klare for å ta i motflere retter. Restauranten reddet seg inn med en deilig dessert.

Servitørene var også svært hyggelige og gode på service.

Da vi skulle gå fortalte den ene av servitørene at den ene kokken var syk og at de var en person mindre på jobb. Hun lurte også på om vi ville anbefale restauranten videre og om vi kom tilbake en annen gang. Vi blir litt mistenksomme når det kommer til unnskyldningen om sykdom da andre dårlige anmeldelser også går på at det det har tatt for lang tid mellom serveringene.

Takk, Ingvill T

Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Takk for en nydelig matopplevelse. Service og mat var helt topp. 15-retters meny kan anbefales. Ren nytelse!

Takk, hildealves

Ypperlig vin fra Østerrike
Vi tok sykkeltaxi fra Strøget. 100kr

Takk, W9150NUchristophera
Anmeldt 18. juni 2018 via mobile enheter

Vi spiste begge til forrett fem små kinesere. Kan varmt anbefales. Utrolig smaksrikt og spennende. Hovedrettene var mer tradisjonell fransk rett ispedd det asiatiske kjøkken. Veldig godt. Lite sted, bordbestilling anbefales.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, jannepigen
Anmeldt 4. mai 2018 via mobile enheter

Asian fusion på sitt beste. Masse smaker, og spennende varianter av asiatisk mat. God service. Bør reservere på forhånd.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, AndreMorch

Reisende som så på The Red Box, så også på

København, Sjælland

Har du vært i The Red Box? Del dine erfaringer!