Vi besøkte the Red Box etter å ha lest utallige gode anmeldelser på Trip Advisor, samtidig som at vi anså de dårlige anmeldelsene som unntak.
Vi bestilte en 15-retters med 2 forretter utenom som inngikk i prisen. De ulike små rettene/smaksprøvene var stort sett gode, men det var vanskelig å skille mellom om vi syntes det var retten i seg selv som smakte bra eller om det meste smakte hoisin og sweet chili. Maten var ok til god.
Det som talte negativt for restauranten var at det mellom rett en og to tok mellom 45-1time mellom serveringene. Vi måtte til slutt etterspørre servering to. Servitøren gikk til kokken og kom tilbake med svar om at vi ville få den om fem minutt. Intervallene mellom de neste serveringene var ok.
Til sammen brukte restauranten 3 timer på å servere oss alle 15 rettene(3-4 retter om gangen). Mot slutten følte vi oss ferdige og ikke klare for å ta i motflere retter. Restauranten reddet seg inn med en deilig dessert.
Servitørene var også svært hyggelige og gode på service.
Da vi skulle gå fortalte den ene av servitørene at den ene kokken var syk og at de var en person mindre på jobb. Hun lurte også på om vi ville anbefale restauranten videre og om vi kom tilbake en annen gang. Vi blir litt mistenksomme når det kommer til unnskyldningen om sykdom da andre dårlige anmeldelser også går på at det det har tatt for lang tid mellom serveringene.