Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“15 retters tasting meny..”
Anmeldelse av The Red Box

The Red Box
Vurdert som nr. 33 av 2 843 Restauranter i København
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 51 - USD 73
Kjøkken: Asiatisk, Kinesisk, Fransk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

15 retters tasting meny.. Med vinpakke. Fantastiske smaker som overrasker hver gang! Nydelig vin som passer til hver lille rett. Man blir mett og fornøyd! Nye varianter av sjømat som ikke er vanlig i Norden.

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, RoyJ303
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (541)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 541 anmeldelser

Anmeldt 22. februar 2020

Vi valgte The Red Box etter å ha lest om den på Tripadvisor og vi ble ikke skuffet. 15 retters meny med tilhørende vin var helt fantastisk bra. Nydelig mat, veldig bra service og greit prisnivå. Rent og pent i restaurant og på toaletter. Anbefales!

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, roarg981
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. desember 2019

Dette var en stor opptur. Vi forsøkte den store menyen med mange retter og vinmeny. Hele måltidet var en stor opptur. Super service og utsøkt mat.

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Petter B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2019

Jeg var i bil, hadde en time til rådighet, var sulten og hadde lyst til å spise asiatisk mat og fant frem via trip advisor. Problematisk å finne nærliggende p-plass og måtte gå langt i øsende regnvær. Elegant restaurant, med en avansert mottak-service og tilhørende avansert meny bestående av flere retter og tilsvarende priser, avslørte raskt at dette spisestedet var for kunder med andre behov enn mine. Forlot stedet kort etter, uten å spise. Men med inntykket at stedet er for mat-elskere med god tid og økonomi.

Dato for besøk: november 2019
    • Service
    • Mat
1  Takk, 752andersb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2019 via mobile enheter

Svært hyggelig besøk. Nydelig mat og flink servitør. Ga gode tips om vin som passet perfekt til maten. 15 retters menyen var perfekt med mange gode smaker.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, alexfoss89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på The Red Box, så også på

København, Sjælland
 

Har du vært i The Red Box? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din