“Ikke barnevennlig resturant”

Mother
Vurdert som nr. 874 av 2 902 Restauranter i København
Kjøkken: Pizza
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Frokost, Lunsj, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Vesterbro - Kongens Enghave
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Dette var ikke noen barnevennlig resturant.
Da vi spurte om de kunne ta vekk noe fra pizzaen sa de nei.
En ble dårlig og da vi sa det kunne de plutselig lage en spesial pizza.
Ja de prøvde når noe skjedde så kan ikke anbefale denne.

2  Takk, Klovnen

Anmeldt 7. desember 2019 via mobile enheter

God og smakfull pizza til en rimelig penge. God service og fine lokaler. Veldig godt alternativ hvis man er i Kødbyen.

Dato for besøk: desember 2019
2  Takk, VibH_12
Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

God pizza, men med lite smak.
Folk måtte dele bord med fremmede, men me måtte ikkje det før me nesten var ferdig å spise. Men det går jo heilt fint.

1  Takk, Expedition817363
Anmeldt 4. juli 2019 via mobile enheter

Veldig god pizza!

Var veldig fult da vi ankom så vi måtte vente en stund på bord. Tok en stund før vi fikk maten og bråkete lokale, men veldig god mat.

1  Takk, alicepart
Anmeldt 2. juli 2019 via mobile enheter

Familie på 4 kom hit en tirsdags kveld. Det var fortsatt sol ute, så det gikk greit å sitte ute. Det var fullt av folk og høy stemning og musikk inne, så det passet bra å ha bord utenfor. Vi ventet en time på pizzaene våre. Gode pizzaer, men drøyt å vente så lenge.

1  Takk, Hilde-Iren1

Reisende som så på Mother, så også på

Har du vært i Mother? Del dine erfaringer!