Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kødbyen er ikke hva den var!”
Anmeldelse av Mother

Mother
Vurdert som nr. 566 av 2 843 Restauranter i København
Kjøkken: Pizza
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Lunsj, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Vesterbro - Kongens Enghave
Anmeldt 5. august 2020

Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for italienske restauranter og italiensk pizza. Men denne restauranten levde ikke opp til mine forventninger om hva man skal finne i Kødbyen. Det er kanskje et tegn på forfall, kanskje som resultat av korona?

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 286kjelll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 022)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 2 022 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Dette var ikke noen barnevennlig resturant.
Da vi spurte om de kunne ta vekk noe fra pizzaen sa de nei.
En ble dårlig og da vi sa det kunne de plutselig lage en spesial pizza.
Ja de prøvde når noe skjedde så kan ikke anbefale denne.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Klovnen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. desember 2019 via mobile enheter

God og smakfull pizza til en rimelig penge. God service og fine lokaler. Veldig godt alternativ hvis man er i Kødbyen.

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, VibH_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

God pizza, men med lite smak.
Folk måtte dele bord med fremmede, men me måtte ikkje det før me nesten var ferdig å spise. Men det går jo heilt fint.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Expedition817363
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2019 via mobile enheter

Veldig god pizza!

Var veldig fult da vi ankom så vi måtte vente en stund på bord. Tok en stund før vi fikk maten og bråkete lokale, men veldig god mat.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, alicepart
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mother, så også på

 

Har du vært i Mother? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din