*informasjon i forkant: 4/5. En kort telefonsamtale og en mail. Flere mail fra geranium i forkant ville fått oss oss enda mer ønsket velkommen.
*Velkomst: 5/5. Veldig viktig at gjesten blir sett og ønsket velkommen. Det ble vi.
*Lokalet: 5/5. Lyse pene farger. Rent toalett, rene glass, rene traller, rene glasslamper, alt var meget ryddig og pent.
*Service: 5/5. servitør/sommelier var meget kunnskapsrike og vennlige. Alltid oppmerksomme. Viste stor kunnskap og yrkesstolthet. Gøy med omvisning! Vinpakke passet perfekt til maten!
*Atmosfære: 4/5. Åpent kjøkken er veldig interessant. Gjester som spiser på slike steder er selvsagt opptatt av mat og teknikker. Det er da veldig viktig at de som anretter maten er ren i tøyet og husker på at de blir "studert". Noen ganger ble det litt for mye tull og tøys mellom kokkene. Men alt i alt et behagelig opphold og god plass mellom bordene. Avslappet stemning.
*Mat: kunst, følelser, teknikker. Det ligger mye arbeid og nøyaktighet bak rettene. Det merkes! Rene linjer, spennende teksturer og gode smaker. Flere av rettene var svært imponerende:"knivmusling", soppsuppe, ørret, hummer, en bid av rødbete, skovens urter, søtt; karamell og grønt egg var blant dagens beste!
Totalt en fantastisk opplevelse av matkunst og service. Vi kommer tilbake!