Koselig restaurant med god atmosfære og god service. Maten sto til forventningene. Kan absolutt anbefales
38–42 av 636 anmeldelser
Veldig god mat og kjempebra service fra hyggelig personell. Greie priser. Anbefales på det sterkeste!
Hyggelig oppmerksom.betjening, god service, rene flotte lokaler, særdeles god mat. Vi hadde et hyggelig måltid.
Veldig bra service, men bare ok mat. Hadde forventet betydelig mer smak når restauranten topper listen i København. Vi var tre pers og bestilte risotto, ribs og biff. Valgte restauranten kun fordi den toppet listen.
Vi hadde svært høye forventninger til maten, den enormt gode ratingen på Tripadvisor sørget for dette. Vi bestilte bord noen dager i forveien, og det anbefales. Maten var helt fantastisk. Blåskjell, biff og crème brule til dessert ble mitt valg, helt utrolig alt sammen. Drinkene var også veldig veldig gode. Og servicen? Nor av det beste jeg har opplevd. Topp 5 matopplevelse i livet!