Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Anmeldelse av Maple Casual Dining

Maple Casual Dining
Vurdert som nr. 1 av 2 847 Restauranter i København
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 28
Omgivelser: Indre By
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Koselig restaurant med god atmosfære og god service. Maten sto til forventningene. Kan absolutt anbefales

Dato for besøk: juli 2020
Takk, claricer2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (306)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 307 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og kjempebra service fra hyggelig personell. Greie priser. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, sigurdo603
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig oppmerksom.betjening, god service, rene flotte lokaler, særdeles god mat. Vi hadde et hyggelig måltid.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, thoreinark
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Veldig bra service, men bare ok mat. Hadde forventet betydelig mer smak når restauranten topper listen i København. Vi var tre pers og bestilte risotto, ribs og biff. Valgte restauranten kun fordi den toppet listen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 496asbj_rne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde svært høye forventninger til maten, den enormt gode ratingen på Tripadvisor sørget for dette. Vi bestilte bord noen dager i forveien, og det anbefales. Maten var helt fantastisk. Blåskjell, biff og crème brule til dessert ble mitt valg, helt utrolig alt sammen. Drinkene var også veldig veldig gode. Og servicen? Nor av det beste jeg har opplevd. Topp 5 matopplevelse i livet!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Sundthaavard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Maple Casual Dining, så også på

 
Valby, Gribskov Municipality
 

Har du vært i Maple Casual Dining? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din