Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“For en perle av en restaurant!”
Anmeldelse av Maple Casual Dining

Maple Casual Dining
Vurdert som nr. 3 av 2 839 Restauranter i København
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 28
Omgivelser: Indre By
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

For en perle av en restaurant! De fortjener så absolutt alle de gode anmeldelsene de har fått☺️
Jeg feiret bursdagen min her i en gruppe på 6 personer, og dette besøket kommer vi til å snakke om lenge!
Fantastisk mat, upåklagelig service i ett uformelt miljø og profesjonell, oppmerksom og supervennlig betjening!
Jeg anbefaler alle som skal til København å spise (minst) en kveld i denne fantastiske restauranten!
Jeg kommer garantert igjen ved neste anledning!

Dato for besøk: august 2020
Takk, 572linea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (315)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 315 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

En kjempeopplevelse fra vi kom inn døren:) vi spiste 3 retter med bla risotto, biff og tunfisk. Vanvittig god mat, ekstremt hyggelige og kunnskapsrike servitører. Vi kommer så absolutt tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Petter B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Wow.... for en superfantastisk opplevelse Fra vi kom over dørstokken var servicen helt upåklagelig. Utrolig trivelig plass, og maten en sann opplevelse. Vi spiste både forretter, middag og desserter, og ALT smakte utrolig deilig. Hit kommer vi mer enn gjerne tilbake Love it - Big time!!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, RachelWilmann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Den beste matopplevelsen vi noen gang har hatt, man ville bare nyte måltidet, og aldri la det slutte. Vi spiste biff og creambrulle til dessert, helt nydelig, og å anbefale

Dato for besøk: juli 2020
Takk, unn e
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Koselig restaurant med god atmosfære og god service. Maten sto til forventningene. Kan absolutt anbefales

Dato for besøk: juli 2020
Takk, claricer2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Maple Casual Dining, så også på

 
Valby, Gribskov Municipality
 

Har du vært i Maple Casual Dining? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din