Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“OK - men ikke Københavns beste”
Anmeldelse av Maple Casual Dining

Maple Casual Dining
Vurdert som nr. 3 av 2 785 Restauranter i København
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 27
Omgivelser: Indre By
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 16. august 2020

Valgte restauranten på grunn av ratingen på TripAdvisor. Pent men svært varmt lokale. Servitørene var hyggelige, og rettene ble servert i passe tempo. Vi valgte 4-retters meny med vinpakke. Tunfisk-retten var tam. Jordskokk-suppen var den beste retten både på lukt og smak. Flankestek var OK, men sausen og tilbehøret ga litt assosiasjoner gryterett. Creme Brulee var for løs i konsistensen, og sukkeret på toppen var ikke karamellisert. Vinene var godt avstemt og av bra kvalitet.
Det var en helt grei opplevelse, men i forhold til prisen forventet jeg mer. Dette kan umulig være Københavns beste restaurant.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Odd Henning D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (330)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 330 anmeldelser

Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Utrolig opplevelse. Service , mat , vin var helt i toppklasse. Servitørene var hele tiden på plass uten at det ble overdrevent formelt. Prisnivået er lavt i forhold til kvalitet. Her skal vi tilbake. Anbefales sterkt

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 750odds
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Vi leste om stedet på TripAdvisor og fikk bord i kveld. Vi ble ikke skuffet. Nydelig mat og fantastisk service. Vi spiste deilige spare-ribs, steak og kyllinglår. Alt var helt fortreffelig. Desserten med Crème Brulee og Sorbet like så. Anbefales. Bare få skikk på aircondition så er dette det perfekte måltid i mine øyne.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, JensChristian70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Rett og slett en perle av et sted med fantastisk god mat og suveren service. Vi har fått en ny favoritt!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, soltry
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020

Jeg har i løpet av de siste 15 årene vært i København kanskje 60-70 ganger, og har vært på mange gode restauranter. Men dette er toppen hittil! Kan virkelig anbefales!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 286kjelll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Maple Casual Dining, så også på

 
Valby, Gribskov Municipality
 

Har du vært i Maple Casual Dining? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din