Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 23:00
Lagre
Inngangsbillett med prioritert adgang til Tivoli
403

Bestill på forhånd
fra
USD 20,46
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Tivoli på
fra USD 20,46
Mer informasjon
fra USD 34,57
Mer informasjon
Københavnkortet
891 anmeldelser
fra USD 61,94
Mer informasjon
fra USD 29,19
Mer informasjon
Anmeldelser (26 361)
Filtrer anmeldelser
26 361 resultater
Vurdering fra reisende
14 258
8 012
2 966
698
427
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
14 258
8 012
2 966
698
427
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2227 av 26 361 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Kjøpte heldags pass til barna. Fikk ingen beskjed om at vi måtte laste ned en app vedr covid 19. Da vi endelig fikk lastet ned appen virket den ikke. Det som skulle ha vært en fantastisk dag med glade barn ble ikke helt som planlagt

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, AshildBrestrup
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. februar 2020

Langhelg med juleshopping i København og selvfølgelig en kveld på Tivoli. Flotte juledekorasjoner, julegløgg og attraksjoner.

Dato for opplevelse: desember 2019
1  Takk, thomasvL216GH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. januar 2020

Vi hadde en fin dag i et vakkert julepyntet Tivoli. Parken var full av koselige boder, og det var lys overalt, noe som virkelig var vakkert da mørket seig på. Fra bodene luktet det godt, og det var mye å velge i. Parken er åpen til sent på kveld, og alle atraksjoner er åpne. Man kan velge å kjøpe bare inngangsbilett, men om man ønsker å kjøre karuseller, lønner det seg å kjøpe et kjørepass i tilegg. Det er mye å velge i og det går raskt i køene. Ønsker man å spise er det mange muligheter, og sammenlignet med norske priser, er det rimeligere. Vi kommer til å besøke parken igjen, og kan virkelig anbefale et besøk på Tivolis julemarked.

Dato for opplevelse: november 2019
2  Takk, 769karlf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. januar 2020 via mobile enheter

Alltid like flott i Tivoli. Mye gøy for små og store. Ikke altfor lange køer da vi var der 28.12.19. Hyggelige spisesteder og mye fint å se på om man ikke vil kjøre karusselene

Dato for opplevelse: desember 2019
2  Takk, bentessolberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. januar 2020 via mobile enheter

Hadde en flott lørdag i tivoli. Pent pynter med lys. Mange kjekke boder som selger kjekke produkter og varm gløgg/kakao. Selv om det var en kald kveld koste vi oss i forlystelsene.

Dato for opplevelse: januar 2020
Takk, Tengs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser