Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Tivoli på
Mer informasjon
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

En flott fornøyelsespark midt i København med masse gøye attraksjoner for store og små. Husk for all del å kjøpe Ultimate Ride billetter, det vil du spare svært mye på.
Det er også masse automater du kan bruke ytterligere midler på om du ønsker.

Fungerte noenlunde fint med kø-ordning i egen app for å forhindre store folkemengder ved hver attraksjon.
Godt med toalettfasiliteter, og hånddesinfeksjon finner du overalt.

Noe høye priser på mat og drikke, så ta gjerne med din egen.

2  Takk, KennethO547
Anmeldt 12. juli 2020

Par som var på restaurant Nimb lørdag kveld for en bedre middag.Etter måltidet gikk vi rundt i Tivoli og så på livet, sugte inn atmosfæren før vi satt oss ned på Restaurant Price for noen drinker. Dette var rett ved utescene der det skullel være konsert. det ble halvannen time med storband jazz, god drikke under varmelamper og pledd. Hyggelig sted

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Jan Morten U
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Kjøpte heldags pass til barna. Fikk ingen beskjed om at vi måtte laste ned en app vedr covid 19. Da vi endelig fikk lastet ned appen virket den ikke. Det som skulle ha vært en fantastisk dag med glade barn ble ikke helt som planlagt

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, AshildBrestrup
Anmeldt 12. februar 2020

Langhelg med juleshopping i København og selvfølgelig en kveld på Tivoli. Flotte juledekorasjoner, julegløgg og attraksjoner.

Dato for opplevelse: desember 2019
1  Takk, thomasvL216GH
Anmeldt 22. januar 2020

Vi hadde en fin dag i et vakkert julepyntet Tivoli. Parken var full av koselige boder, og det var lys overalt, noe som virkelig var vakkert da mørket seig på. Fra bodene luktet det godt, og det var mye å velge i. Parken er åpen til sent på kveld, og alle atraksjoner er åpne. Man kan velge å kjøpe bare inngangsbilett, men om man ønsker å kjøre karuseller, lønner det seg å kjøpe et kjørepass i tilegg. Det er mye å velge i og det går raskt i køene. Ønsker man å spise er det mange muligheter, og sammenlignet med norske priser, er det rimeligere. Vi kommer til å besøke parken igjen, og kan virkelig anbefale et besøk på Tivolis julemarked.

Dato for opplevelse: november 2019
2  Takk, 769karlf