Lagre
Inngangsbillett med prioritert adgang til Tivoli

Bestill på forhånd
fra
USD 21,82
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Google
Ulike måter å oppleve Tivoli på
fra USD 21,82
fra USD 38,98
Københavnkortet
986 anmeldelser
fra USD 69,08
fra USD 43,43
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Helt sinnsyke priser.. i tillegg visste vi ikke at de stengte og da vi sto i bodene og skulle bruke opp de siste myntene så stengte de gitteret foran oss og sa ingen ting. Til slutt fant vi en bod som ikke hadde lukket gitteret enda og spurte om vi kunne bruke opp de siste 20 poengene så vi kunne få en bamse og da stresset hun helt vanvittig for at vi måtte bruke 20 sekunder av tiden hennes.. skulle aldri betalt 1200kr for det opplegget der!

Hvis du er en person som elsker karuseller er dette ikke stedet for deg.

2  Takk, maiaulrikke
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

En flott fornøyelsespark midt i København med masse gøye attraksjoner for store og små. Husk for all del å kjøpe Ultimate Ride billetter, det vil du spare svært mye på.
Det er også masse automater du kan bruke ytterligere midler på om du ønsker.

Fungerte noenlunde fint med kø-ordning i egen app for å forhindre store folkemengder ved hver attraksjon.
Godt med toalettfasiliteter, og hånddesinfeksjon finner du overalt.

Noe høye priser på mat og drikke, så ta gjerne med din egen.

2  Takk, KennethO547
Anmeldt 12. juli 2020

Par som var på restaurant Nimb lørdag kveld for en bedre middag.Etter måltidet gikk vi rundt i Tivoli og så på livet, sugte inn atmosfæren før vi satt oss ned på Restaurant Price for noen drinker. Dette var rett ved utescene der det skullel være konsert. det ble halvannen time med storband jazz, god drikke under varmelamper og pledd. Hyggelig sted

1  Takk, Jan Morten U
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Kjøpte heldags pass til barna. Fikk ingen beskjed om at vi måtte laste ned en app vedr covid 19. Da vi endelig fikk lastet ned appen virket den ikke. Det som skulle ha vært en fantastisk dag med glade barn ble ikke helt som planlagt

1  Takk, AshildBrestrup
Anmeldt 12. februar 2020

Langhelg med juleshopping i København og selvfølgelig en kveld på Tivoli. Flotte juledekorasjoner, julegløgg og attraksjoner.

Dato for opplevelse: desember 2019
1  Takk, thomasvL216GH