Vi er en familie på fire som tilbrakte en lørdag i Tivoli. Booket billetter dagen før, inngangsbilletter og turpass for alle fire. Prisnivået er omtrent som i andre parker vi har besøkt, hvis man ser bort ifra den dårlige norske kronekursen for øyeblikket.
Vi har vært i Tivoli flere ganger tidligere, og jeg husker at jeg sist gang jeg var der tenkte at parken er nydelig, men selve tivolidelen har mistet sin glans. Lite spennende attraksjoner, spesielt for store barn og voksne. Men dette var forandret nå. Det var kommet til flere spennende ting å være med på. På noen av attraksjonene måtte man ha munnbind pga. covid 19, men dette fungerte fint. Disse ble utdelt der det var nødvendig. Køsystem på app fungerte også bra.
Tivoli kan ses på som en bypark, med både tivolidel, underholdningstilbud, spennende restauranter, matboder og ikke minst alle de flotte parkområdene. Så gjennomført, med vakre blomster og detaljer. Flott at man kun kan kjøpe entrebillett, for de som ikke vil være med på karuselldelen. I tillegg er det et par åpne områder med gress, hvor det på fine dager er satt ut fluktstoler. Så enkelt og elegant. Deilig å ta en pust i bakken. Denne dagen hadde vi bestilt bord på en restaurant utenfor Tivoli på kvelden, men neste gang blir vi til lørdagens slutt, så vi får med oss lysshow og fyrverkeri.