Greit tivoli, veldig dyrt tivoli, men veldig fint for både barn og voksne. Der var mange returanger, men lite karuseller.
Betalte for fri tilgang til alle aktiviteter og da er det kjedelig når de 4-5 største ikke åpner pga vedlikehold:-( Misfornøyd
Vi var ikke helt sikker på om Tivoli ville være så bra for to gutter på 4 og 6 år. Der tok vi feil. 100% perfekt fornøyelsespark for små gutter. De elsket det!:)
Fantastisk blomstrende vårstemning midt i en storby. Masse folk, musikk, skrikingen skrål, men slik er det på Tivoli. Trenger man ro går man ikke hit. Likevel et «must» når man er i Køben.
Bra tivoli park, med flere gode restauranter, Hold deg unna mathallen. Spesielt french marked. Verste service og mat.
Misvisende att de heter hopp over linjen. Trodde dette var front of Line billetter, det var der ikke. Måtte også i tillegg kjøpe egen inngangsbillett til selve tivoli.