Ingen København tur uten å dra på tivoli! Her var det kjempegøy med forskjellige forlystelser og pantomime show. veldig gøy1
Vi (en voksen og et barn på 7 år) har aldri vært på Tivoli før. Vi bestemte oss samme dagen at vi skulle dra dit. Vi bestilte ikke på forhånd og stelte oss i kø som alle andre. Det var ikke mange kasser som var åpne men gikk greit. Mange fine attraksjoner som passet perfekt for en 7 åring. Hun elsket det! Vi sto sjelden i veldig lang kø på noen av attraksjonene. Vi opplevde de ansatte som jobbet der som veldig hjelpsomme. Vi kommer helt klart tilbake en annen gang!!
Greit tivoli, veldig dyrt tivoli, men veldig fint for både barn og voksne. Der var mange returanger, men lite karuseller.
Betalte for fri tilgang til alle aktiviteter og da er det kjedelig når de 4-5 største ikke åpner pga vedlikehold:-( Misfornøyd
Vi var ikke helt sikker på om Tivoli ville være så bra for to gutter på 4 og 6 år. Der tok vi feil. 100% perfekt fornøyelsespark for små gutter. De elsket det!:)
Fantastisk blomstrende vårstemning midt i en storby. Masse folk, musikk, skrikingen skrål, men slik er det på Tivoli. Trenger man ro går man ikke hit. Likevel et «must» når man er i Køben.