Åpen i dag: 11:00 - 23:00
Lagre
Inngangsbillett med prioritert adgang til Tivoli

Bestill på forhånd
fra
USD 21,82
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Google
Ulike måter å oppleve Tivoli på
fra USD 21,82
14 506
8 095
3 031
Anmeldt 16. august 2022 via mobile enheter

Dette skrev jeg i 2016: «På vår årlige hotell-tur til København må vi alltid bruke en kveld på Tivoli; der er det liv og røre - og ikke minst svært god atmosfære. Tivoli må også oppleves om kvelden - da er det virkelig stemning der. Det er utrolig at en by har et slikt sted så å si midt i sentrum».

Etter det har vi vært på Tivoli hvert år, med unntak av 2020 og 2021 pga. covid. I år brukte vi (3 voksne og 2 tenåringer) 2 dager i Tivoli - og vi blir mer og mer begeistret for dette stedet med dets aktiviteter og mange restauranter. Det blir 2 nye dager i 2023!

1  Takk, tbgryt
Anmeldt 13. august 2022 via mobile enheter

Familiebesøk med 4 voksne og 2 tenåringer. Besøket var superhyggelig! Vakre omgivelser. Spennende aktiviteter og opplevelser. Ett minus: Restaurantene stengte én time før Tivoli stengte. Vi måtte returnere hotellet med ganske tomme mager etter en lang kveld, dessverre.

Takk, astri890
Anmeldt 10. august 2022 via mobile enheter

Ankom tivoliet 20:15 for å nyte en flott varm kveld i lysene til dette magiske tivoliet, min mann har aldri vært her og dette var også vår siste kveld i kjøbenhavn /Danmark etter en flott ferie med campingvogn i Danmark.
Etter en 30 min bestemte vi oss for å finne et sted å spise, fant en sted og jeg gikk for å bestille mat, endel kø da det var 1 person som betjente alle kundene som ventet på å få bestilt. Jeg var ca nr 4-5 i køen, da det endelig ble min tur etter ca 16-18 min i kø fikk jeg beskjed at desverre stengte kjøkkenet kl 21:00, så vi fikk ikke mat, rasket oss videre til neste spise sted men det viste seg at alle kjøkken på tivoliet stengte kl 21:00. Så jeg ble såååååå skuffet at jeg begynte faktisk å gråte ( flaut) men jeg hadde faktisk gledet meg til denne magiske kvelden sammen med min mann og vise han magien tivoliet byr på.
Vi gikk derifra og dro tilbake til campingplassen vi bodde på.
Dette kunne lett blitt en annen historie hadde det vært noe informasjon om at kjøkkenet stenger kl 21 på nettsiden deres eller damen i billettluken kunne informert oss om det da vi kjøpte inngang Bilett uten karuseller.
Måtte også betale nesten 300,- for inngang så det ble dyre minutter da vi var der i 50 min.

Dato for opplevelse: august 2022
Takk, anneNhNorway
Anmeldt 4. august 2022 via mobile enheter

Pga større arrangement i Tivoli ventet vi til sen ettermiddag/kveld med å besøke Tivoli. Godt valg. Vi var sammen med barn på 11 år. Særdeles koselig med karuseller,vakker hage og opplevelser på rekke og rad. Nydelig stemning når det er mørkt ute. Opplevde hyggelige ansatte og lite køståing. Kommer tilbake.😊

Takk, Johanna Miriam D
Anmeldt 3. august 2022

Ingen København tur uten å dra på tivoli! Her var det kjempegøy med forskjellige forlystelser og pantomime show. veldig gøy1

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, AST81