En gøy opplevelse for store og små. Det var karuseller for de fleste ønsker, så alle fant sine favoritter. Vi brukte Tivoli appen for å sjekke nivå på de ulike karusellene, og det fungerte fint. Der var det også mulig å filtrere på barn, familie og voksen. Så anbefaler å benytte den.
Det var en del køer ved karusellene, men de tok godt unna. Vi var der med to 7åringer, og de «overlevde» køståingen fint.
Vi utnyttet dagen og var der fra morgen til kveld, og skal du få utbytte av dagen så anbefales det. Vi forhåndskjøpe inngangsbilletter og turpass, og det går raskere å komme seg inn i parken da. Turpassene hentet vi ut på en automat når vi var kommet inn i parken. Anbefaler å kjøpe turpass i stede for enkeltbilletter, det gjør at ungene kan ta så mye karuseller de bare ønsker og ta hver enkelt så mange ganger de vil. Hadde blitt betydelig mye dyrere for oss å kjøpe enkeltbilletter.
Maten var god, men her er mye forskjellig å velge i, så du velger selv hvor enkelt eller ikke du vil ha det. Prisene var ganske lik ellers i byen.
Vi skal definitivt tilbake hit!