Sosial seiling - Copenhagen Canal Tour - Utforsk skjulte perler
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Frederiks kirke på
Anmeldt 9. oktober 2019 via mobile enheter

Marmorkirken er ufattelig flott å se på. Vi fikk ikke værtt innom så lenge, men både fasaden og innsiden av kuppelen er fantastisk. Vi kom midt i en gudstjeneste, så vi måtte liste oss rundt. Anbefales å ta seg en tur til området og se på kirka.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, fruktsalat
Anmeldt 4. september 2017 via mobile enheter

Er et utrolig vakker kirke må ses vis du skal besøke København. Luller sentralt og bare må ses med egne øyne.

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, torbenl550
Anmeldt 6. juli 2017 via mobile enheter

Hvis du er i København må du bare ta turen innom denne kirken. Den er helt nydelig. Ligger rett ved Amalienborg.

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, chartermagda
Anmeldt 13. juni 2016

Dette er en vakker kirke midt i byen. København har flere flotte kirker, men denne har et eget særpreg.

Dato for opplevelse: september 2015
Takk, Oppdagelsesreisende
Anmeldt 24. mars 2016

Vi kom over kirken da vi gikk feil. Den var absolutt nydelig på utsiden og siden det var åpent og gratis gikk vi inn for å se. Hovedrommet inne var spektakulært, flotte utsmykninger på veggene, og nydelige bilder i taket. Det var helt stille og folk satt rundt om i kirken og ba. Et fredfylt sted en kan gå etter en lang dag i en travel by.

Dato for opplevelse: mars 2016
Takk, Ingfrid Josefin... T