Ulike måter å oppleve Rosenborg Slott på
3 727
5 043
3 727
Anmeldt 19. mars 2022 via mobile enheter

Besøkte Rosenborg Slott i dag og var imponert over størrelsen på utstillingen. Dette var absolutt verdt et besøk og anbefales sterkt!

Dato for opplevelse: mars 2022
Takk, simeonErik
kongernessamling, Communication officer på Rosenborg Slott, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. mars 2022

Hej SimeonErik. Tak for din anmeldelse. Den sætter vi pris på. Mvh. Trine / Kongernes Samlin

Anmeldt 6. januar 2020 via mobile enheter

Lett tilgjengelig i sentrum ligger dette flotte slottet. Vi hadde lånt oss sykler og tok turen innom denne fine parken. Anbefales

Dato for opplevelse: januar 2020
Takk, Tengs
Anmeldt 13. november 2019

Virkelig verdt ett besøk. Kongens have var fantastisk. Tenk å anlegge noe slikt etter eldgamle tegninger.
Vi fikk med oss gardemusikk og marsjering.

Dato for opplevelse: november 2019
1  Takk, stormsto
Anmeldt 18. august 2019

Rosenborg slott ligger i Kongens Have, meget sentralt i København. Både hagen og slottet er verdt et besøk. Og hvis været er fint en sommerdag er det helt fantastisk. En liten 10 minutters spasertur fra Nyhavn. Rosenborg slott er som et Disney slott, bare med den viktige forskjellen at alt er ekte. Også kronjuvelene, maleriene, utsmykningene, de vakre værelsene m.m.

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, BorgeRichard
Anmeldt 6. august 2019 via mobile enheter

Hvilken samling av kongelige artefakter! En blir aldeles slått av hvilke rikdommer som de kongelige og adelige har hatt tilgang til gjennom tidene. Det er helt praktfullt og samtidig en påminnelse om de klasseskiller som var før i tiden. Rosenborg slott er absolutt verdt et besøk, særlig for den historieinteresserte. Fri inngang t.o.m 16 år. Voksen kr. 115,-.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, SAnita73