Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (4 486)
Filtrer anmeldelser
4 485 resultater
Vurdering fra reisende
1 610
1 896
636
206
137
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 610
1 896
636
206
137
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 4 485 anmeldelser
Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Flott hotell. Flotte rom. God service og atmosfære. Sjekk inn gikk tregt, men ellers funket alt bra.
Kanskje litt langt unna byen - men går raskt med en taxi ned til sentrum.
Alt i alt - et flott og fint hotell.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, AndreSor77
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2018 via mobile enheter

Flott hotell. Brukte litt lang tid på innsjekk. Rommet var fint, med fin utsikt. De ringte ggw etter en time for å høre om alt var bra. Flott skybar med god service og flott utsikt. Utsjekk gikk raskt.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Hartge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2018

Fint hotel, bra service. Litt øde i terrenget - ingenting skjer rundt her. Vi gikk et godt stykke før vi fant et shoppingsenter en kilometer unna. Fin park på veien hjem. Vi kunne sitte ute på nabotomten utover den varme kvelden, men hotellet hadde ingen uteservering og skybar var stengt uten at dette var opplyst på hotellets side når vi bestilte. Selv om rommet var supert var det en stor skuffelse med skybaren stengt - vi hadde gledet oss til den. De kan invitere oss tilbake når den er åpen :)

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Turid M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ACHotelBellaSky, Guest relations på AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2018
Google-oversetting

Kære Turid M,

Tak for din feedback på jeres ophold hos os.
Ørestaden hvor hotellet er bygget er en bydel i udvikling og derfor er det urbane liv stadig i sin spæde start men med kun 5 metrostop til Kongens Nytorv mener vi dog stadig at hotellet ligger meget centralt.
Vi kan med glæde fortælle at Skybaren er genåbnet under Navnet SUKAIBA og restauranten på toppen har sin egen "profil" her på Tripadvisor såfremt i skulle have lyst til at udforske vores nye koncept og fantastiske spisested.

Vi vil med glæde ser jer deroppe en dag når jeres rejser igen bringer jer til København

Med venlig hilsen
Lasse Laursen
Guest relations

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2018 via mobile enheter

Bodde på hotellet fra fredag - søndag i forbindelse med bryllup. Ansatte i resepsjonen og ved inngang til frokostbuffe var usedvanlig lite imøtekommende.

Forventer et minimum av høflighet og at man gir inntrykk av å bry seg om gjestene. Spesielt på et hotell i denne kjeden og i denne prisklassen.

Rommene er fine og frokosten meget god, men i forhold til prisen kommer vi ikke igjen.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Morten N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ACHotelBellaSky, Guest relations på AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2018
Google-oversetting

Kære Morten N

Tak for din feedback.
Jeg er ked af at høre at du føler personalet meget lidt imødekommende. Jeg vil meget gerne have lov til at undersøge hvad der har været sket i weekenden siden du har følt denne atmosfære.
Når man rejser ude ønsker man altid at føle sig hjemme og jeg er ked af at det ikke er lykkedes for os.
Jeg håber meget på at se jer en anden dag så vi kan leve op til den høje standard vi normalt ligger for dagen.

Endnu en gang tak fordi du tog dig tid til at hjælpe os med at blive bedre for dig og alle andre gæster.

Med venlig hilsen

Lasse Laursen
Guest relations

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2018

Bodde på dette hotellet i to netter da det ble anbefalt i forbindelse med et event vi deltok på.
Hotellet ser flott ut utenfra med to høye tårn og innvendig er det pent og stilig design.
Positivt med mange heiser og at man bare taster inn etasjenummer og så kommer anbefalte heis og tar deg til valgte etasje. Negativt er det når den ene heisen er i ustand og det er den ødelagte heisen som hele tiden blir foreslått som heis. Etter flere forsøk måtte vi taste inn vilkårlige etasjer i håp om å få en annen heis, som igjen førte til at vi måtte stoppe på flere etasjer før vi kom til vår etasje. Det var tungvindt og varte under hele oppholdet.
Den "åpne" løsningen til badet (glassvegg med dekor på midten) er ikke å foretrekke, privatliv på badet kan man bare glemme. Skal man bo to personer på rommet, må man kjenne hverandre godt! Jeg spurte i resepsjonen om alle rom hadde denne åpne løsningen, fordi vi ønsket å bytte rom, og fikk et surt ja til svar. Likevel fikk et vennepar, som sjekket inn senere på kvelden, et rom uten åpen badløsning.
Løsningen med rullegardin i de rommene som har utsikt rett til det andre tårnet, gjorde at man enten måtte ha de nede eller kikke inn på alt som ble gjort i de rommene. Eller de kikket inn på oss. Da så man både de som lå i senga og de som var på badet. Å kikke inn på andres rom er ikke akkurat en utsikt jeg foretrekker. Det burde heller vært gardiner eller speilfilm på vinduene!
Veldig forskjell på servicen til de ansatte, noen var blide mens andre var direkte sure. Aircondition på rommet var elendig, har aldri sovet så dårlig som siste natten. Når vinduene ikke kunne åpnes i det hele tatt, noe jeg er vandt med fra andre hotell, så ble det et ubehagelig opphold.
Det var ikke rengjort skikkelig på badet da vi kom.
Veldig god mat i restaurant Basalt, selv om det tok lang tid fra bestilling til servering.
Frokosten var fantastisk! Aldri opplevd så hyggelig og blid service, godt utvalg og god mat! Frokosten er eneste grunnen til at vurderingen ender på "dårlig" og ikke "forferdelig".

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, kristinsolberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ACHotelBellaSky, Guest Relations på AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2018
Google-oversetting

Kære Kristin S,

Mange tak for din ærlige feedback omkring vores hotel, det er utroligt værdsat da det hjælper os med at bevare en høj servicestandard, men er også en stor hjælp da det hjælper os med at videreudvikle os hele tiden.
Vi er glade for at høre, at i kunne lide hotellets design og stil. Vi beklager selvfølgeligt at vores elevator var i stykker under jeres ophold, og vi forstå udmærket at dette er en frustration for vores gæster, når en situation som denne opstår, specielt da elevatoren er en vigtigt del af en 23 etager høj bygning.

Med hensyn til jeres oplevelse af værelset er vi kede af i har haft en kedelig oplevelse, og det er helt forstående at når man er to personer som ikke kender hinanden så godt, at dette kan påvirke ens oplevelse. Jeg kan garantere jer at vi altid prøver at give en fantastisk oplevelse til alle vores gæster og derfor er det også beklageligt at vi ikke har haft muligheden for at flytte jer til et andet værelse under jeres ophold.

Jeg lover at jeres feedback vil blive taget videre til den rette manager så vi kan forbedre vores gæster oplevelse i fremtiden.

Mange tak endnu engang for jeres tid og hvis der er noget vi kan gøre, eller der er mere i gerne vil tilføje til jeres Review, skal i være meget velkommen til at sende os en mail på Guestrelations@bellasky.dk

Vi håber at vi for muligheden i fremtiden for at bedre jeres oplevelse her på hotellet.

Bedste Hilsner Katja -Guest Relations















Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser