Nydelig smørrebrød og fantastisk betjening. Masser av hjemmelaget snaps 🙂 Her kommer vi sikkert igjen 🙂
13–17 av 632 anmeldelser
Etter en anbefaling fra «lokalkjente» tok vi en tur til Nyhavn og en av de anbefalte steder.
Første vi kom til var Told&Snaps, og hvorfor ikke. Stort utvalg smørbrød ( og KUN smørbrød) med rugbrød. Du kan også be om hvitt brød og du ikke liker/tåler rugbrød.
Det ble varm rødspette og lun leverpostei, begge kan trygt anbefales.
Her sitter det mye historie i veggene, hyggelig og vennlig betjening.
Maten smarker godt, men man trenger minst to smørbrød.
Dette er rett sted for de gode samtaler med herlig utvalg av smørbrød laget for hånd av matelskere
Flott beliggenhet med god innredning og miljø for å nyte deilig mat og drikke
Anbefaler lun postei og skinkestek med en rund snaps
Alle jeg har vært her med på nå det 5 besøket har uttrykket store smil og virkelig vært fornøyde med mat og atmosfære
Takk til en fantastisk betjening med godt kundefokus og serviceinnstilling som er slik man ønsker seg.
Sees garantert igjen med nye forbindelser med meg hit.
Trivelig sted ned en trapp 30 skritt fra Nyhavn. Typisk dansk med danske retter og snaps og øl. Meget god service. Prøv sild med perfekt rugbrød og dansk akevitt og øl. Nyyyt!
Anbefales på det varmeste. Tradisjonelt men sjarmerende lokale med veldig god stemning. Oppmerksomme servitører og Danske smørrebrød på sitt beste 😄. Et must do i København 👍