Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj med mannen min.”
Anmeldelse av Restaurant Schoennemann

Restaurant Schoennemann
Vurdert som nr. 51 av 2 875 Restauranter i København
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Dansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Dette var et eventyr. Fantastisk mat og meget god service.
Jeg spiste stjerneskudd. Fisken var perfekt tilberedt og rekene nypillede. Mannen min hadde først egg og reker, så tartar slik tartar skal være. Til slutt delte vi en liten ostetallerken. Øl og dram til maten. Vår servitør tok veldig godt vare på oss.
Denne restauranten må bestille på forhånd. Det var helt fullt.
Her kommer vi meget gjerne tilbake.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Liv R T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (774)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 775 anmeldelser

Anmeldt 11. desember 2018

For andre gang i år har vi hatt gleden av å besøke denne koselige veldrevne restauranten for en skikkelig dansk smørbrød frokost. Denne gangen var det julefrokost med svigerfar. Her er det så herlig atmosfære, et fornøyelig personale, himmelsk mat og noe for en hver gane, for ikke å snakke om hvilket utvalg av akevitt.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, HildeH306
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. november 2018

Hver desember reiser vi til København for å å innta frokost med far/svigerfar Jeg er meget glad i å oppsøke nye steder, men her var det så hyggelig at jeg valgte å komme tilbake i år også :-D Her er det nydelig mat og utrolig hyggelig service.

Dato for besøk: desember 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, HildeH306
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. august 2018 via mobile enheter

Kom akkurat til åpningstid. Bestilte den «lille frokost». Fantastisk sild, hakkebøff og ost. Alt servert med din favorittøl og snaps, servert etter ønske. Vi hadde en fabelaktig tur hit!

Dato for besøk: august 2018
Takk, StianM107
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. august 2018

Et besøk her gir deg en riktig god dansk opplevelse. Mat i øverste klasse. Hyggelige servitører som også hadde tilrettelagt for vårt 2 år gamle barnebarn. Begrenset åpningstid og bordbestilling anbefales sterkt.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 4711Gram
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Restaurant Schoennemann, så også på

 

Har du vært i Restaurant Schoennemann? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.